Çamardı İlçe Müftülüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında imzalanan yaz kursları son hızıyla devam ediyor. Kursları yerinde inceleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan yaz kuran kurslarına katılan öğrencilerin hem dini hem de spor eğitimi aldıklarını söyledi.

 

Amaçlarının Gençlerin Sağlıklı ve Manevi olgularını getirmek için 07–18 yaş aralığındaki gençlere sporu sevdirmek serbest zamanlarını spor yaparak geçirmelerini sağlamak ve gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile yapılan Diyanet Başkanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü arasındaki protokol’un uyumlu bir biçimde işlediğini Çamardı İlçemizde görmekten son derece mutlu olduklarını ifade eden Turhan Halkımızın ve gençlerimizin her yönden Sağlıklı olmaları ve Sağlıklı nesiller yetiştirmek için birçok proje kapsamında spor aktiviteleri yaptıklarını ve bu tür çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 

İl Müdürü Harun Turhan; Proje kapsamında Kuran kurslarında görevli hocalar aracılığı ile öğrencilere katılacakları branşlarla ilgili formlar dağıtılarak tercih edilin branşlarda antrenör, malzeme ve saha ihtiyacı sağladıklarını, öğleden sonraki saatlerde çocuklarımız ve gençlerimizi sporla buluşturarak badminton, futbol, masa tenisi, basketbol, voleybol, hentbol, atletizm, tenis, yürüyüş, dart vb. branşlarda kursların yapıldığını söyledi.



Editör: TE Bilişim