Niğde Belediyespor-Gölcükspor karşılaşmasında hakemleri izlemeye gelen MHK Başkan Vekili Bünyamin Gezer muhabirimiz Enes Can Özmen'e özel açıklamalarda bulundu.

MHK Başkan Vekili Bünyamin Gezer Niğde Belediyespor-Gölcükspor karşılaşmasında görev yapan Adnan Deniz Kayatepe (Orta hakem) , Emre BOLEL ( Yardımcı Hakem ) Emre Akova ( Yardımcı Hakem ) hakem üçlüsünü izlemeye gelen Gezer devre arasında muhabirimiz Enes Can Özmen'e önemli açıklamalarda bulundu.

Kaynak; www.nigdespor.net

Niğde Belediyespor taraftarını çok beğendiğini ifade eden Gezer: Türkiye Futbol Federasyonu 1,5 Milyon tl Her sene  3 Lig takımlarına yardım ediyor.Federasyon tarafından yapılan bu yardım takımların oluşmasında büyük rol oynuyor. 3 Lig'de ortalama her futbolcu 60-70 bin TL'ye imza atıyor o yüzden bu yardımla bile çok kolay bir şekilde iyi bir takım kurula bilir.Aynı zamanda Niğde Belediyespor'da en az 6-7 tane Niğdeli futbolcu olması lazım Alt yapıdan oyuncu üreterek bunları satmak hem takıma maddi anlamda katkı sağlar aynı zamanda maddi olarakta dışardan oyuncu transferinde kolaylık sağlar'dedi.

MHK BAŞKAN VEKİLİ GEZER : 'Niğde Belediyespor taraftarının Fair Play örneği göstererek maç boyuncu küfür argo kelime kullanmadan 90 dakika takımlarını desteklemeleri çok güzel bir örnektir.Çünkü futbol bir spordur bunu eğlenerek ve memleketinin takımına destek vermek önemlidir.Her Küfür ettiklerinde takımları ceza alıyor Federasyondan o yüzden Niğde Belediyespor Taraftarını tebrik ediyorum çok güzel bir şekilde takımlarını destekliyorlar'dedi.


Editör: TE Bilişim