Türkiye Wushu Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan BudokaıdoAlt Minikler, Minikler, Yıldızlar, Ümitler, Gençler, Büyükler, Veteran Bay-Bayan Türkiye Şampiyonası 16-20 Mart 2016 Tarihlerinde Antalya ilinde Gerçekleştirildi. Niğde Wushu İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Ali Özkan turnuvaya dair açıklama yaptı.

Antrenör Ali Özkan; Budokaıdo Türkiye şampiyonasına 56 ilden 640 sporcu iştirak etmiştir. Niğde kafilesi olarak toplam 4 sporcu 1 idareciyle katıldığımız turnuvadan 2 sporcumuz Altın madalya kazanma başarısı gösterdiler. Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Dereceye giren sporcular25 kg minik bayanlarda Altunhisar Belediyesi Geleneksel ve Gençlik Spor Kulübü sporcusu Safiye Durukan Altın madalya, Minik erkekler 35 kg da Bor Özkan Spor Kulübü sporcusu Alperen Bengü Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanmışlardır. Sporcularımızı makamında kabul ederek tebrik eden Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Harun Turhan ve Spor Şube Müdürümüz Sayın Bülent Özgüven sporcularımızın her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.

Turnuvaya katılmamızda maddi manevi desteklerini esirgemeyen Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun Turhan’a, Spor Şube Müdürümüz Bülent Özgüven’e desteklerinden ötürü şükranlarımızı sunarız.   

 

Editör: TE Bilişim