Gelenek Bozulmadı Borlu Wushu’cular yine 8 de 8 yaptı

 

 

Bor’lu Wushu sporcuları 14 -16 Haziran 2013 tarihlerinde Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde düzenlenen 5. Geleneksel Eshab-ı Kehf Turnuvasında 8 de 8 yaptılar.Wushu Niğde İl Temsilcisi Turnuva hakkında bilgi verdi.

 

 

Wushu Qinda dalında yapılan maçlar sonucun Niğde İlimizi temsil eden sporcularımızdan Minik Bayanlar 31 kg da Azra Gül ERGİNER, Yıldız Erkekler 45 kg da Osman Oğuzhan BÖCÜ, 52 kg alt genç erkeklerde Caner İŞCAN, 70 kg Alt genç erkeklerde Deniz KUSAR ve 75 kg üst genç erkeklerde Mahmut EROĞLU 1. olarak altın madalya kazandılar.

 

 60 kg Alt genç erkeklerde Recep Emre ÜNEY ve 65 kg Üst genç erkeklerde Yasin Ahmet KABALCI 2. olarak gümüş madalya kazandılar. Minik erkekler 35 kg da ise Tarık Doğan 3. olarak bronz madalya kazandılar.

 

 Ayrıca madalya puanlamasıyla turnuvaya katılan iller arasında Niğde 3. olmuş ve Kupa kazanma başarısını göstermiştir. Wushu sporunu yaygınlaştırmak ve sevdirmek hedefinde olduğunu belirten Antrenör Ali ÖZKAN “ Niğde’yi başarılı şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum bizi destekleyenlere de sonsuz teşekkür ediyorum”  dedi.



Editör: TE Bilişim