Borlu sporcular Dünya Şampiyonasından 4 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz  madalya ile döndüler.


Haber Fotoğraf : Selim GÖKEL 

Bor İlçesinde faaliyet gösteren Özkan Spor Kulübü sporcuları Antalya’da yapılan 7. WOF O-Sport Dünya Şampiyonasında 4 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz  madalya kazandılar.

 

Antalya’da  22- 25 Kasım 2012 tarihleri arasında yapılan 7. WOF O-Sport Dünya Şampiyonasına katılan Bor Özkan Spor kulübü üyeleri sporcular büyük başarı sağladı.

 

Dünya Şampiyonasında  yaptıkları karşılaşmalar sonucunda  Niğde’yi Temsilen Bor İlçesinden katılan 6 sporcu  4 Altın madalya,  1 Gümüş madalya ve 1 Bronz madalya kazandılar.

 

Özkan Spor Kulübü Antrenörü Ali Özkan şampiyona dönüşü yaptığı açıklamada; “ Antalya’da yapılan 7. WOF O-Sport Dünya Şampiyonasına 13 Ülkeden 300’ün üzerinde sporcu katıldı. Biz Özkan Spor Kulübü olarak Bor İlçemizden aslında 9 sporcu ile katılabilecek iken maddi imkansızlıklardan dolayı 6 sporcu ve 1 antrenör  ile katılabildik.  Parasızlıktan dolayı 3 sporcumuzu şampiyonaya götüremedik. Sporcularımız karşılaşmalarda büyük başarı gösterdi.  4 sporcumuz altın madalya, 1 sporcumuz gümüş ve 1 de bronz madalya kazandık.  Çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam edip önümüzdeki aylarda Muaythi ve Wushu Türkiye şampiyonaları var onlara katılıp iyi dereceler almak istiyoruz.  Bizlere destek veren Bor Kaymakamımız Muammer Balcı’ya, Ömürpen sahibi Lütfi Ede’ye,  Modeka Mobilya sahibi Bünyamin Demirbilek,  Soyhan Saç Tasarım Merkezi Ramazan Soyhan’a  katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.”dedi.

 

BOR İLÇE KAYMAKAMI ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ

 

Katıldıkları Dünya Şampiyonasından başarı ile dönün sporcuları Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı makamında kabul etti. Kaymakam Balcı  sporcuları ve antrenörü tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi. Antrenör Ali Özkan ve genç sporcular Kaymakam Balcı’ya verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

 

MADALYA KAZANAN SPORCULAR

 

Bayanlar  : Hatice KALENCİK     Altın Madalya

BüyükBayanlar  :  Ayşegül ÖZKAN   Altın Madalya

Genç Erkekler :   Lütfi Doğan GÜMÜŞ   Altın Madalya

Genç Erkekler :  Mahmut EROĞLU    Altın Madalya

Genç Erkekler : Bekir DOYMUŞ    Gümüş Madalya

Büyük Erkekler  : Sinan ÖZALP    Gümüş Madalya

 

 












Editör: TE Bilişim