Atatürk’ü  Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 93.yılı etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen öğrenciler  arası genç kızlar voleybol müsabakaları ile, okullar  arası öğretmenler voleybol karşılaşmaları sona ermiş olup, genç kızlar kategorisinde dereceye giren okullar.

1.       BOR  KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ

2.       ŞEHİT NURİ PAMİR LİSESİ

3.       ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

Şeklinde sonuçlanmıştır.

 

 

Okullar  arası öğretmenler  voleybol turnuvada  ise son derece  çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda 25.05.2012 Cuma günü yapılan  final müsabakaları ile tamamlanmış ve  final müsabakalarının ardından yapılan  ödül türeni ile tamamlanmıştır. 5 gün süren  müsabakalar sonucunda  sıralama  şu şekilde oluşmuştur.

 

1.       TOKİ İLKÖĞRETİM OKULU

2.       ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU

3.       ÇUKURKUYU  DR.  FATMA  EROL İLKÖĞRETİM OKULU

4.       TOKİ ANADOLU ÖĞRETMEN  LİSESİ

5.       İMAM HATİP LİSESİ

 

 Turnuva sonuçları ile  açıklama yapan   Okul  sporları il temsilcisi ve  Milli Eğitim İlçe Koordinatörü Emrah Ragıp ÇALGIN,  Atatürk’ü  Anma  ve  Gençlik ve  Spor Bayramı   etkinlikleri çerçevesinde önce  sportif  şenlik, akabinde genç kızlar   voleybol  turnuvası ve  sonrasında  da   öğretmenler  arası voleybol turnuvası düzenlenmiş bulunmaktayız. Şenliklerde  ve  genç kızlar turnuvasında  katılan tüm öğrencilere  madalya,  katılım belgesi ve  dereceye giren  okullara kupaları takdim edilmiş ve  öğrencilerimiz    faaliyetlerden  son derece  memnun ayrılmaları sağlanmıştır.

Son yaptığımız öğretmenler  arası  turnuva çok çekişmeli geçmiş bir  o kadarda  centilmence müsabakalar oynanmıştır. Bu müsabakalar sonrasında da  yapılan ödül  töreninde   5  takıma  da kupaları, her bir öğretmen  arkadaşımıza  başarı belgesi ve  madalyaları takdim edilmiş ve okullara  ayrıca toplar ve çeşitli hediyeler  verilerek güzel bir  şekilde  turnuva tamamlanmıştır.

Faaliyet ile ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Syn Adnan SOLAK  son derece  güzel faaliyetler oldu,  ilgi gösterip katılan  tüm  okullarımıza teşekkür ediyor, başarılarından  dolayı tebrik ediyorum.

Öğrencilerimizin   ve  öğretmenlerimizin  sosyal  paylaşımda  bulunarak turnuvadan  mutlu ayrılmaları etkinliğin ilçemiz adına amacına ulaşması  açısından memnuniyet vericidir. Etkinliğin  gerçekleşmesinde emeği geçen herkese  teşekkür  ediyorum.dedi


Editör: TE Bilişim