Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği geleneksel Trap yarışması Pınarbaşı’nda gerçekleştirildi.




Her yıl geleneksel hale getirilmeye çalışılan Trap yarışmalarının 2.yılı  Pınarbaşı’nda düzenlenen Atış yarışmalarıyla gerçekleştirildi.


Birçok ilden avcı ve atıcıların katıldığı yarışmaya halkın ilgisi büyük olurken , protokolün katılımıda büyüktü.Programa Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ,Ömer Selvi ,Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ , Bor Kaymakamı Muammer Balcı , Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , bazı parti teşkilatı temsilcileri ve bazı kurum amirleri katıldı.Oldukça zevkli geçen yarışmanın başlamasından önce ,yarışmaya gelenlerin talepleri doğrultusunda profesyonel atıcı eşliğinde Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu , Ömer Selvi ve Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ  tüfek ile atış yaparken katılımcı ve seyircilerden büyük alkış aldılar.



Bu organizasyonu her yıl geleneksel hale getirmek isteyen avcılar ve atıcılar , bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.


Dereceye giren yarışmacılara da yarışma sonunda çeşitli hediyeler verilirken , yarışmada dereceye girenler ve ödülleride şu şekilde gerçekleşti.



1.Abdülkadir TARIM    = Av Tüfeği


2.Mehmet Çeviker       = Havalı Tüfek


3. Mehmet Ali Çetin    = 1 Koli Fişek



Editör: TE Bilişim