Bor İlçesi TOKİ Mahallesi ve Saltuk Mahallesi muhtarları ve site yöneticilerine yönelik Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük ve Bor Emniyet Müdürü Murat Sönmez’in katılımı ile toplantılar düzenlendi.

Yapılan toplantılara  Bor Kaymakamı Abdullah Küçük başkanlık ederken İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Sönmez,  Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memurları  da  katıldı.

Bor İlçe  Kaymakamı kamu güvenliği açısından Toki Mahallesi ve Saltuk Mahallesinde ikamet eden site yöneticilerine apartman ve sitelerde kamera taktırılmasının  öneminden bahsederek, yaşanacak her türlü asayiş olaylarını 155 polis imdat telefonuna bildirmelerini söyledi.

Site ve Apartman sakinlerini dinleyen Bor Kaymakamı yaşadıkları sıkıntılarda her zaman  yanlarında olacaklarını belirtti.  Site ve Apartman yöneticileri toplantıdan çok memnun kaldıklarını devletin sıcaklığını hissettiklerini belirttiler.

İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez  yapılan toplantılarda  güvenliğin önemine vurgu yaparken, güvenli bir ortamda yaşanması için Emniyet Müdürlüğü olarak üzerimize düşen ne ise yapılacağını belirtti.  Sorulara ve sorunlara çözümlerin arandığı toplantı sonrasında mahalle muhtarları ve site yöneticileri Kaymakam Küçük ve Emniyet Müdürü Murat Sönmez’e teşekkürlerini iletti.





 

Editör: TE Bilişim