23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Başladı. Bor İlçesinde Mix Voleybol turnuvası yapıldı.



Ulusal Egemenlik Çocuk  Bayramının  92. Yıldönümü   etkinlikleri çerçevesinde Bor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize  edilen  faaliyetler  arasında ilçemiz okulları arasında 2-3-5-6 Nisan Tarihlerinde ilçemiz 100. Yıl Spor  salonunda ilköğretimler   arası Mix  voleybol turnuvası gerçekleştirilmiş  olup, 3  kız  ve   erkek öğrenciden oluşan bu etkinlik   karma  bir  takımdan  oluşan alternatif bir voleybol faaliyetidir. Son derece zevkli  heyecanlı geçen  seyircilerin  ve velilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte katılan 6  takımın  sıralaması  şu şekilde oluşmuştur.

1. Asım  Eren İ.Ö.O,

2. Fahri Kirt İ.Ö.O

3. Mahmut Özenç İ.Ö.O

4. Mehmet Güleç İ.Ö.O

5. Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O,

6. Hacı Ali Sebat Çorum İ.Ö.O

 

Faaliyete katılan tüm öğrencilere  derece yapıp yapmadığına bakılmaksızın,  her birine madalya  ve yine  hepsine katılım  belgesi   verilmiş olup, motivasyonlarının  ve  spor sevgisinin artırılması amaç edinilmiştir. İlk 3 sırayı alan okullara  ise kupaları takdim edilmiştir. Öğrencilere Kupa  madalya ve katılım belgelerini Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa SERİNKAYA ve  Hüseyin ATLI, Beden Eğitimi İlçe Koordinatörü Emrah Ragıp ÇALGIN, Asım Eren İlköğretim Okulu Müdürü Ertan SÖK, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü Personelleri tarafından verilmiştir.

Faaliyet ile açıklama  yapan Milli Eğitim Müdürlüğü Beden Eğitimi İlçe Koordinatörü Emrah Ragıp ÇALGIN, Çocukların gözlerinde ki   sevinci   ve mutluluğu  görmek her şeye değer,  faaliyet kapsamında tüm  öğrenciler, yapmış olduğumuz hazırlık ve çalışma ile   mutlu   ayrılabilmişlerdir. Bu faaliyetimizin ardından 9-10 Nisan Tarihlerinde Spor Şenlikleri yapılacak olup, bu  şenliğe 19  ilköğretim okulundan toplam 400  civarı öğrenci katılacaktır. Ayrıca etkinliğimize madalyalarımızın  temini  konusunda  maddi  destek olan, Bor Ticaret Odası Başkanı Emrah ÇALAPKULU’ya, Bor Belediyespor  Kulüp Başkanı ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Firek DAŞ’a, Katılım  belgeleri noktasında  yardımcı olan  Töre  Kırtasiyeden Orhan Bey’e  teşekkür ederim. Dedi

 

Etkinlik ile ilgili açıklama  yapan Milli Eğitim Şube Müdürü, müdür vekili   Mustafa SERİNKAYA

Son derece güzel bir faaliyet oldu,  okullarından katılım gösteren Tüm beden Eğitimi öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum, öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Beden Eğitimi ve Spor  bir kişinin   fiziksel gelişiminin yanında unutulmamalıdır ki, zihinsel sosyal gelişimine  büyük katkı sağlar. Velilerin  bu durumu kesinlikle  göz ardı etmemesi gerekir. Sağlıklı bir  nesil ve gelecek için sportif  faaliyetler  büyük önem  taşımaktadır .Bu vesile ile etkinliğin gerçekleşmesinde planlanmasında ve sponsorlarıda  faaliyetin içine katarak öğrencilerimizi daha  mutlu  ve memnun   olmasını  sağlayan   Koordinatör öğretmenimiz Emrah ÇALGIN’ na ayrıca teşekkür ederim.

9- 10 Nisan da  100 . Yıl Spor Salonunda yapılacak olan Spor Şenliğine de çok fazla öğrencimiz  katılacak olup, orada da benzer  güzellikleri yaşama  arzusundayız.



 

Editör: TE Bilişim