Bor Toki Anadolu Lisesi eğitim ve öğretim başarısı yanında spor da adından söz ettiriyor. Bir çok spor dalında başarılı sonuçlar alan Bor Toki Anadolu Lisesi başarıya doymuyor. 

Fotoğralar Haberin Altında


Hentbol Niğde İl birinciliğinde rakiplerinin tamamını yenen Bor TOKİ Anadolu Lisesi üst üste 3. kez şampiyon oldu.

2014 – 2015 eğitim öğretim yılında Tenis kız ve erkek il birinciliği, erkek Basketbol İl Birinciliğinin yanında bir yeni İl Birinciliği de Hentbol branşından alan Bor TOKİ Anadolu Lisesi başarılara doymuyor. Bunun yanında Badminton Erkek İl Üçüncülüğü, Basketbol Kızlar İl Dördüncülüğü alan Bor TOKİ Anadolu Lisesi sportif alanda tüm branşlarda adından söz ettiriyor.


Okul Sporları Genç Erkekler Hentbol İl birincisi Bor TOKİ Anadolu Lisesi olurken, ikinci Niğde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Edikli Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. İlimizi ve ilçemizi il dışı grup müsabakalarında temsil edecek olan Bor TOKİ Anadolu Lisesini başarılarından dolayı tebrik eder, başarılar dileriz.


Bor Toki Anadolu Lisesi Basketbol Takımı Gruplarda Niğde'yi baraşı ile temsil etti. 

Adana ilinde düzenlenen Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol grup müsabakalarında İlimizi ve ilçemizi temsil eden Bor TOKİ Anadolu Lisesi grupları ikinci olarak bitirdi. Grubunda Nevşehir ve Karaman takımlarını yenen takımımız finalde Hatay’ a yenilerek grubu ikinci bitirdi.


Okul Aile Birliği yönetimi, gruplarda ilimizi ve ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden spor alanında başarılı sonuçlar alan  Bor TOKİ Anadolu Lisesi okul müdürü Nihat ERSOY, beden eğitimi öğretmeni Süleyman KESTEK ve sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. 


Editör: TE Bilişim