Bor İlçemiz şehir stadyumu Bor Belediyesinin katkılarıyla adeta yeniden doğdu.
 Her yıl tüm resmi bayramlara, Futbol maçlarına ev sahipliği yapan ve vatandaşlarımızın çeşitli spor aktivitelerini gerçekleştirdiği şehir stadyumu eski ve bakımsızlıktan adeta dökülüyordu.
Ağırlıklı olarak Bor Belediyesinin kollarını sıvayarak bu gidişe dur demesi ile stadyumda gerekli çalışmalar Başkan Sıtkı Erat’ın talimatı ile stadyum içerisinde ve çevresinde  baştan aşağı yenileme  ve düzenleme çalışmaları başlatıldı.
Geçtiğimiz gün çalışmaları yerinde inceleyen  Ak Parti Milletvekili Muharrem Selamoğlu’na yapılan çalışmalar ve son durum hakkında ayrıntılı bilgi veren Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat yaptığı basın açıklamasında ise ‘’Şehir Stadyumumuza ilk olarak ,yeni koltuklar alındı  ve özellikle bayan vatandaşlarımızın sporda tercih ettiği jimnastik ve Fitness aletlerini saha dışarısındaki kapalı Salon yanındaki bölgeye yerleştirdik. İlerleyen günlerde sayılarını da  arttıracağız. Futbol maçlarının yapıldığı ve Bayramlarda kullanılan çim sahamızın da çimlendirmesi ve bakımı özenle yapılmaya devam ediyor. Ayrıca stad girişindeki yani kapalı salon ile saha arasındaki iki toprak yolada parke döşenecek. Çalışmalara hız verdik. Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına stadyum düzenlemesini büyük ölçüde bitirip yetiştirme gayretindeyiz ‘’dedi.
 
Editör: TE Bilişim