Bor İlçemizin son yıllarda parlayan yıldızı, Bor Şeker Spor’a destek devam ediyor. İlçemizde Arçelik Bayiliği yapan Emrah Çalapkulu galibiyet primi niteliğindeki söz verdiği çay setlerini takım yöneticilerine teslim etti.
 
Bor İlçemizde bir çok spor takımı var, ancak  halen Play Of elemelerine katılan Bor Belediye Spor ile Bor Şeker Fabrikası’nın bünyesindeki İlçemizi Bölgesel Bayan Voleybol liginde temsil eden Bor Şeker Spor aldığı sonuçlar ile dikkat çekiyor. Her iki takımın da maçlarına Borlu seyirciler ilgi gösteriyor çok heyecanlı ve zevkli maçlar yapılıyor.
 
İlçemizi Temsil eden bu iki takıma da Bor Belediyesi ve Bor Esnafı gerekli ilgi ve yardımı göstermeye çalışıyor.
 
İlçemizde Arçelik Bayisi olarak beyaz ve elektronik eşya alanında faaliyet gösteren Bor Arçelik firma sahibi Emrah Çalapkulu okullara ve sosyal kurumlara yaptığı yardımların yanında geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve kazanması halinde Bor Şeker Spor’un grup lideri olacağı Mersin Gençler Birliği maçı öncesinde Bor Şeker Spor Kulübü yöneticileri ve Oyuncularına galibiyet primi niteliğinde vermiş olduğu 6 adet çay seti hediye edilmesi sözünü tuttu ve geçtiğimiz gün kulüp yöneticilerine teslim etti.
 
Bor Şeker Kulübü yöneticilerinin Emrah Çalapkulu’yu ziyaretleri sırasında hediye edilen gerek çay setleri konusunda gerekse daha önceki destekleri konusunda Çalapkulu’na teşekkürlerini iletti.
 
Bor Şeker Spor’un baraşarılarından son derece memnun olduğunu belirten Bor Arçelik Bayi sahibi Emrah Çalapkulu ise “ İlçemizi Bölgesel Ligde başarı ile temsil eden, Bor’un Şeker Kızlarını ve takım yöneticilerini kutluyorum. Başarılarının devamının geleceğine emin olduğum gibi Takıma bundan sonraki desteklerimizinde devam edeceğinin bilinmesini istiyorum. İlçemizde yapılan eğitim, sosyal ve spor konularında firma olarak elimizden geldiğince destek ve yardımlarımızı yapmaya çalışıyoruz, nazik ziyaretiniz için teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.
 
Editör: TE Bilişim