19.03.2011 Cumartesi günü oynanan Niğde Genç Bayanlar Voleybol Ligi Final Maçında Bor Belediye Spor genç bayan voleybol takımı ile karşılaşan Bor Şeker Spor Genç Bayan Voleybol takımı üstün bir oyunla maçtan 3 – 0 galip ayrıldı ve bir rekora imza atarak üst üste 7. kez Niğde şampiyonu oldu.
 
20.03.2011 Pazar günü Bor Şeker Spor Büyük Bayan Voleybol takımı İlçemizi temsil ettiği Türkiye Voleybol Federasyonu Büyük Bayanlar Deplasmanlı Voleybol Ligindeki son maçı olan Mersin Pamuk Spor deplasmanında yine üstün bir oyun sergileyerek 3 – 0 galip ayrıldı ve 2. kez üst üste 3. Lige Yükselme Play Off maçları oynamaya hak kazandı. Bilindiği gibi geçen sezonda da Türkiye Voleybol Federasyonu Büyük Bayanlar Deplasmanlı Voleybol Ligi Play Offlarında mücadele eden takımımız yarı finalde şanssız bir şekilde yenilerek 3. lige çıkma fırsatını kaçırmıştı.
 
Maçlardan sonra görüşlerini aldığımız Bor Şeker Spor Voleybol Şube Sorumlusu
C. Göksel YAPICI; “yıllardır sürdürdüğümüz geleneği devam ettirmenin gururunu yaşıyoruz. Niğde’de gençlerde 7 yıldır rakip tanımıyoruz, şampiyonuz. Daha bu sene kurulan ve voleybola yeni başlayan sporculardan kurulu yıldız kız takımımızda ilk kez katıldığı Niğde ili Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonasında ikinci oldu. Çoğu 2007 yılında Türkiye Yarı Finallerine katılma başarısı gösteren genç takım oyuncularımızdan oluşan Büyük Bayan Voleybol takımımızın üstün başarısı ise bizleri çok sevindirdi. İlçemizi 3. lig Play Oflarında ikinci kez temsil edebilmenin gururunu yaşıyoruz. Birçok sıkıntıya ve engellere rağmen onuruyla mücadele ederek Play Off oynamaya hak kazanan takımımızın bu sene 3. lig vizesini alacağına inanıyorum.
 
Voleybol Takımları Antrenörümüz Erhan YÜKSEL idaresinde çalışmalarımız büyük bir hırs ve süratle devam etmektedir. 8 – 9 – 10 Nisan tarihlerinde yeri daha sonra Voleybol Federasyonu tarafından belirlenecek Play Oflarda İlçemizin adını tekrar duyurmak bizlere gurur verecektir. Bu sebeple öncelikle değerli hocamız Erhan YÜKSEL’e, bizim her zaman yanımızda olan ve destekleyen başkanımız Adnan SARAÇOĞLU’na ve maddi manevi her türlü desteğini eksik etmeyen Fabrika Müdürümüz İlhan SARAÇOĞLU’na çok teşekkür ediyoruz. Bu arada belki de Türkiye’de amatör liglerde örnek olacak bir davranış göstererek bir ilki gerçekleştiren, bizi deplasman maçlarımızda dahil olmak üzere hiçbir maçımızda yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza – Bor Halkına da sizin aracılığınızla teşekkür ediyoruz” Dedi.
 
Takım kaptanı Deniz EVERDİ ise; “Şeker Spor gibi nezih bir ailenin üyesi olmak sporcular olarak bizleri çok mutlu ediyor. Takımdan çok bir aile gibiyiz. Hem yönetimimizle hem de Hocamız ile çalışmak mutluluk verici. Takımımıza yönelik oynanan oyunlar da bizleri daha çok hırslandırıyor. İnşallah bizlere güvenenleri mahcup etmeyerek 3. lige çıkma sevincini taraftarlarımıza yaşatacağız. İlçemize 3. lig takımı yakışır. Taraftarlarımızın desteklerini yine bekliyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
Genç Bayan Voleybol Takım Kadromuz
Büyük Bayan Voleybol Takım Kadromuz
 
ADI – SOYADI
 
ADI – SOYADI
1
Eda BALLI
1
Deniz EVERDİ
2
Gamze GÖKÇE
2
Hülya ULUS
3
Ayşe DERİNÖZ
3
Sibel YALÇIN
4
Şengül KEVEN
4
Şengül KEVEN
5
Ayfer TOPRAKYAPA
5
Hatice ÖZKURT
6
Bahar BÜLBÜL
6
Gamze GÖKÇE
7
Esra TUTUMLU
7
Esra TUTUMLU
8
Gülistan TEKİN
8
Ferda BİLGİLİ
9
Gülseren OLDUZ
9
Eda ARPACI
10
Sinem AKAR
10
Serap GÜLENGEN
11
Sibel TÜRKOĞLU
11
Melike ADEM
12
Büşra DİNÇ
12
Gülüzhan KAYA
13
Hatice GÖKÇE
13
Eda BALLI
14
Özge ULUĞ
14
Duygu ASLIHAN
 
 
 
 
 

BOR ŞEKER SPOR İLE SEVGİ SPOR MAÇININ GÖRÜNTÜLERİ... 
 
Editör: TE Bilişim