Bor Ömürpen Şekerspor ile Kazan Belediyespor Bayan Voleybol takımı karşılaşmasına Borlu Voleybol Severlerin ilgisi büyük oldu. Maça erken gelenler yer bulabilirken bir çok seyirci karşılaşmayı ayakta izlemek zorunda kaldı.

 

Aroma Bayanlar Ligi 3. Lig Temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor bu hafta oynadığı Kazan Belediyespor  karşısında 3-0 mağlup oldu.

 

Bu hafta sonu Pazar günü saat : 14:00’da Bor 100.yıl Kapalı Spor Salonunda Aroma Voleybol  Bayanlar Ligi 3. Lig temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor ile Ankara – Kazan Belediyespor Bayanları karşılaştı.

 

Karşılaşmada  teknik ve fizik üstünlüğü ile dikkat çeken, ve sıralamada üst sıralarda yer alan  Kazan Belediyespor takımı, zorlanmadan karşılamanın üç setini de almayı bildi. Kazan Belediyespor’un teknik ve organize oyununa karşı Bor Ömürpen bir çok hata yaptı. İlk seti  25 – 14 gibi sonuçla kazanan Kazan Belediyespor 2. Seti de  25 – 15 ‘lik bir skorla almayı bildi. 3. Sette biraz direnç gösteren ve ilk 10 sayıda  öne geçmeyi başaran Bor Ömürpen Şekerspor rakibinin gücü karşısında bir varlık gösteremedi ve karşılaşmayı 3 -0 kaybetti.

 

Trübünlerde yer yok… Maç Ayakta izlendi… Büyük Salon Şart…

 

Bu günkü karşılaşmada, maçtan öte Borlu Voleybol severlerin maça ilgisi konuşuldu.  Geçtiğimiz hafta Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımının Konya Gençlik Spor ile oynadığı karşılaşma da ve bu günkü Bor Ömürpen Şeker Spor ile Kazan Belediyespor’un maçı çocuk, genç, bayan izleyicileri ile görülmemiş bir seyirci topluğu oluştu.

 

Karşılaşmayı yine her zaman ki gibi Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Ömürpen Başkanı Lütfi Ede ile birlikte sporseverler izledi.

 

 

 

 


 

Editör: TE Bilişim