Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig B Grubunda mücadele eden Bor Ömürpen Şekerspor Bayan Voleybol takımı, Adana Gökyüzü Bayan Voleybol takımı ile Bor Besyo Kapalı Spor Salonunda Pazar günü saat : 14:00’da karşılaştı.




Haber Fotoğraf : Selim GÖKEL 

Bor Ömürpen Şekerspor Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz hafta MKE Ankara Gücü karşısında almış olduğu galibiyet serisini bu karşılaşmada da  çok etkili  bir oyun ortaya koyarak sergiledi.

 

Karşılaşmanın ilk seti denk olarak geçse de 25-22 ile seti almayı başaran, Bor Ömürpen Şekerspor  ikinci sette konuk takım Adana Gökyüzü Spor Kulübüne fark attı.  İkinci seti 25 – 10 gibi farkla alan temsilcimiz 3. Set de disiplini bozmadı. Seyircinin desteği ile psiklojik baskı da kuran temsilcimiz 25 – 12 ‘lik sonuçla 3. setti de alarak karşılaşmayı 3-0 tamamladı.

 

Bu galibiyeti ile 2. Ligde hayli iddialı olduğunu ortaya koyan Bor Ömürpen Şekerspor Kulübü Başkanı Lütfi Ede maç sonunda yaptığı açıklamada ; “ Biz bu işe yıllar önce başlarken hedefimizin 1. Lig olduğunu söylemiştim. O zaman kimse inanmıyordu. Şuan 2. Ligdeyiz. Hedefimiz önce 1. Lig ardından da Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında karşılaşmalar yapmak. Ben bir işi yaptım mı iyi yaparım.  Borlulara bu gün burada güzel bir maç izlettik, teknik heyeti ve sporcularımızı kutluyorum. Bor’da diğer kapalı spor salonunda bedava maç yapmak varken, burası seyirci ve sporcu açısından çok uygun para verip burada maçlarımızı yapıyoruz. Her şeyin güzel olmasını istiyoruz. Bize engel olmak isteyenler ne yazık ki oluyor. Çeşitli ayak oyunları ile karşılaşıyoruz. Bu tür ayak oyunlarının devam etmesi halinde bunları sizlerin aracılığı ile ifşa edeceğiz. Biz memleketimizi tanıtmak, çocuklara faydalı olmak, sporu teşvik etmek için bu işlere soyunduk, sonuna kadar da devam edeceğiz, tekrar oyuncularımı, teknik heyeti ve hizmete geçen herkesi kutluyorum, bizi takip etmeye devam edin” dedi.

  

BORLULAR VOLEYBOL ŞOVUNU SEVDİ

 

Geçtiğimiz yıl izlediğimiz Bor Ömürpen Şekerspor ile bu yıl seyrettiğimiz Bor Ömürpen Şeker Spor ile büyük fark olduğunu gözlemlediğimiz karşılamayı Niğde Valisi Alim Barut, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur, Bor TSO Başkanı Emrah Çalapkulu, Öz-İplik-İş Sendika Başkanı Mehmet Avşar, ADD Bor Şube Başkanı Ganime Şener, Bor Ömürpen Şekerspor Kulüp Başkanı Lütfi Ede ile bir çok spor sever karşılaşmayı izledi.

 

 

Maç öncesi yeteri kadar tanıtım yapılmamasına rağmen, Borluların karşılaşmaya ilgisi yine büyük oldu. Ponpon kızların gösterisi de ayrıca karşılaşmaya renk kattı.

   

Bor Ömürpen Şekerspor Kadrosu

 

Ayşen Tufan,

 Münevver Gürbüz

Fatma Alkış

Yağmur Bakırcı

Yeşim Demircan

Eda Adakoğlu

Şengül Karen

Demet Kaplan

Sevinç Deniz

Valentyna Satira

Gülüzhan Kaya

Rabia Türkmen

Ayşen Tufan

 

Teknik Direktör

Erhan Yüksel

İlker Ötgünlü

 

Adana Gökyüzü Spor Kadrosu

 

Ceren Yıldırım

Meral Aktaş

Özlem Yılmaz

Selin Akın

Pınar Yumurtacı

Pınar Özkan

Dilara Özçete

Alev Elmas Sönmez

Pınar Yumurtacı

 

Teknik Direktör

Fehmi Gerdan

Sami Taşkın

 

 

Hakemler

 

Hamdi Turan

A.Şahin Duygulu

Fatih Yılmaz

Muhammet Eryaman

Utku Turan

Eser Büçkün


Editör: TE Bilişim