Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig B Grubunda mücadele eden Bor Ömürpen Şekerspor  çok konuşulacak bir transfer daha yaptı.


Haber : Selim GÖKEL

Eskişehir ve Bursa Bayan Voleybol Takımlarında oynayan, 1. Lig tecrübesi yaşamış 22 yaşındaki Ebru Sertbay transfer edildi.

 

Bor Ömürpen Şekerspor Bayan Voleybol takımında pasör ve çapraz pasör olarak görev yapacak olan Ebru Sertbay ile Bor Ömürpen Şekerspor Bayan Voleybol takımı gücüne güç katacak. Ebru Sertbay aynı zamanda profosyonel mankenlik de yapıyor. 

 

Bu hafta sonu 22 Aralık Cumartesi günü saat: 12:00’de Bor Besyo Spor  Salonu'nda Bor Ömürpen Şekerspor ile Trabzon İdman Ocağı arasındaki oynanacak karşılaşmaya yeni tranfer Ebru Sertbay’ın da oynaması bekleniyor.

 

Yabancı oyuncusu Valentina Satira’nın ardından, Ebru Sertbay’ın tranferi ile daha güçlü bir takım oluşturmayı planlayan Bor Ömürpen Şekerspor  bu sezon iyi sonuçlar alıp 1. Lige çıkmayı hedefliyor. 



Geçtiğimiz hafta Bor Ömürpen Şekerspor Eskişehir'de Ebru Sertbay'ın en son takımı Anadolu Üniversitesi ile karşılaşmıştı. 

NOT : Bu haberi yaptıktan sonra bir gelişme oldu.  Ebru Sertbay Bor İlçesine geldi, 3 gün antremana çıktıktan sonra, Federasyon ile ilgili sözleşme ve teknik bir konudan dolayı tranfer iptal oldu. 




TWITTER 'da Ebru Sertbay

 Ebru Hanım, ilk röportaj sözünü şimdiden alalım... 


 memnuniyetle :)


ebru SERTBAY @ebrusertbay

Vay be Anadolu Üniversitesi benim için artık bitti maalesef off çok özlücem bu şehri
cem @eczcem26 @ebrusertbay Çok hızlı oldu be Ebru :(( Dahası Niğde nedir yani?Nasıl yaşanır oralarda...
koray@akkuskoray @ebrusertbay arkanda gözü yaşlı koca bir şehir bıraktın Ebru...
Buket Yiğit @Bkt_ygt Bu şehir güzelse, senin yüzünden @ebrusertbay Onu şimdi birdaha farkettim.. Gitmee diye bir sürü şarkı söyleyebilirim. :)))
ebru SERTBAY@ebrusertbay
Artık galibiyet istiyorum umarım burda herşey güzel olur keşke bu galibiyeti Eskişehir'de başarabilseydik.
ebru SERTBAY @ebrusertbay Bugün ilk takımımda ilk idmanımı yapayım tanrım sen bugün ve diğer zor günler için bana yardım et.

Niğde'de açtım gözlerimi insanlar ne kadar sıcak ve ilgili bayıldım

Editör: TE Bilişim