Pazar günü yine maç günüydü… Kızılca Belediye Spor – Çukurkuyu Belediye Spor  ve Bor Belediye Spor ile Elmalı Spor karşılaştı.

Bu hafta sonu  Bor İlçesinde iki futbol karşılaşması  vardı. Pazar günü saat 11:30’da Bor 100.yıl stadyumunda Niğde Amatör Ligde mücadele veren Kızılca Belediye Spor ile Çukurkuyu Belediye Spor karşılaştı. Karşılaşmalar çok soğuk havada gerçekleşti.

Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı atılan birer gol ile 1-1 berabere sonuçlanan maçta,   iki komşu kasaba takımı dostça bir karşılaşma yaptılar. Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser ile Çukurkuyu Belediye Başkanı Rüstem Tümen’in teknik direktör olarak sahada takımlarını yönetmeleri ilgi ile izlendi.

Futbolcu ve malzeme olarak hayli yetersiz olduğu görülen her iki takımında mali desteğe ihtiyacı var. Sahada oynadıkları maçın topunun Spor Müdürlüğü tarafından sağlanmadığını öğrendik. Ayrıca maç sırasında bulunan sağlık görevlisinin çantasında tedavi amaçlı malzemenin bulunmadığına da şahit olduk.   Bu yıl Amatör Ligde mücadele eden her iki komşu kasaba takımı şimdiden gelecek sezonunun hesaplarını yapıyorlar ve daha iyi bir takım oluşturmanın planlaması içindeler.

Bor Belediye Spor galibiyet serisine devam ediyor.

Bor’da Kar yerine Gol yağdı

Pazar günü oynanan bir başka futbol karşılaşması ise Bor Belediye Spor ile Elmalı Spor arasında oynanan karşılaşmaydı. Saat :13:30’da başlayan karşılaşma Bor Belediyespor’un üstünlüğü bariz şekilde görüldü.

Maçın ilk golü Yusuf’dan  16. Dakikada geldi. Yusuf bu maçta toplam 5 gol attı. Seyit’in 2,  Şükrü, Ozan ve Musa’nın birer gol attığı karşılaşmadan Bor Belediye Spor, Elmalı Spor karşısında 10-0 galip gelerek Amatör Ligin mağlub olmayan takımı olarak yoluna devam ediyor.

 
AYNI GÜN OYNANAN AROMA BAYANLAR VOLEYBOL LİGİ KARŞILAŞMASI... TIKLAYIN



Editör: TE Bilişim