Niğde  1. Amatör Futbol Lig grubunda namaglup ve liderliğini sürdüren Bor Belediyespor önümüzdeki hafta Elmalı Sporla yapacağı karşılaşmaya hazır olduğunu kanıtladı.

 

Bor 100.Yıl Şehir Stadyumunda 22 Ocak 2012 Pazar günü saat 11.00’de yapılan müsabakanın orta saha hakemliğini Ramazan Çoban, yan hakemliği Yusuf Şahlıoğlu ve Fatih Mehmet’in  yönettiği müsabaka her iki takımında dostluk içinde bir güzel müsabaka sergilendi.

 

Bor Belediyespor futbol takımının Azatlı Spor karşısında üstün oyun sergilediği müsabaka da gol arayışları sürdü.Müsabakanın 15. dakikasında Bor Belediyespor oyuncusu Ozan sol çizgiden başlattığı topla ön direğe doğru indi, geriye yan üzerine doğru çıkardığı topa Musa ayak içi ile düzgün vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

 

Müsabakanın 16.dakikasında yine Ozan orta sahadan attığı topu sağ çizgiden çapraza defansın arkasına sarkan Yusuf’a oynadı. Yusuf çapraz dan yaptığı güzel bir plase vuruşuyla skoru 2-0 yaptı.

 

Bor Belediyespor’un rakip saha da gol arayışları artarak devam etti. Müsabakanın 24. dakikasında Bor Belediyespor oyuncusu Musa orta sahada kazandığı topla kendisi top sürerek, ceza sahası üzerine kadar ilerledi. Düzgün ve sert bir şutla rakip kaleye topu gönderdi. Skoru: 3-0 yaptı.

 

İkinci yarıda da gol ataklarını sürdüren Bor Belediyespor Futbol Takımı Ozan’ın orta sahadan defansın arkasına attığı uzun topa hareketlenen Musa kaleci’ yi attığı çalımla oyundan düşürdü ve boş kaleye topu yuvarladı. Kendisinin 3. Takımının 4. gölünü attı. Skoru:4-0 yaptı.

 

Rüzgarlı havada oynanan müsabakada,Azatlı Spor rakibi Bor Belediyespor sahasında ağırlığını hissettiremedi.Rakibi Bor Belediyespor kalesinde birkaç gol fırsatı aramasına rağmen sonuca ulaşamadı.

Müsabakanın 90.dakikasında sol çizgide topla buluşan Yusuf ceza sahası önündeki oyun arkadaşı Serkan SOLAK’ a pasını verdi.Serkan çok sert ve düzgün bir topla takımına 5’inci golü hediye etti. Skor: 5-0 oldu.

 

1.Amatör Futbol Lig grubunda namaglup ve liderlik ünvanını elinden bırakmayan Bor Belediyespor Takımı önümüzdeki haftalarda dış saha da oynayacağı 5 deplasman müsabakasına hazırlanıyor. Bu zamana kadar gösterdiği disiplinli çalışma ve performansını yine başarıyla sergileyip,BAL Liginde yerini almayı amaçlıyor.   



Editör: TE Bilişim