Maça herzamanki gibi oldukça hızlı ve istekli başlayan Bor Belediye Sporlu futbolcular  sürekli ataklar geliştirerek rakip kalede gol aradılar, ilk yarıda rakibine  oyun üstünlüğünü kabul ettirerek,girdiği birçok  gol pozisyonunuda cömertçe harcayan Bor Belediye Spor maçın hakeminin verdiği çok yanlış bir kararla 35. dk da oyun kurucusu Ozan Kaan'ı kırmızı kartla kaybederek 10 kişi  kaldı. Hemde aradığı golü bir türlü bulamadan soyunma odasına girdi.


İkinci yarıyada fırtına gibi başlayan Bor Belediye Spor sahada öyle bir mücadele ortaya koyduki sahada 1 kişi eksik değilde sanki 3 kişi fazlaymış gibi  gözüktüler. Sağlı sollu ataklarını ard arda tazeleyen Bor Belediye Spor 55. Dk. da Coşkun'un sağ kanattan çok süratli bir şekilde götürdüğü topla yaptığı güzel ortaya ters kanatta Yusuf'un çok estetik bir şekilde uçarak yaptığı kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Mavi Martılar'ın nadir gerçekleştirdikleri ataklardan bir tanesinde rakip takım penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda gole izin vermeyen Bor Belediye takımı kalecisi Mutlu tüm takımı ve taraftarı da mutlu etti. Mutlu’nun bu kurtarışı takımını maça daha da motive etti.

Bor Belediye Spor 10 kişi oynamasına rağmen ataklarını artırmaya başladı ve 71. dakikada kazandığı bir duran topta Yusuf'un yaptığı düzgün ve sert vuruşla rakip ağları ikinci kez havalandırdı ve skoru 2-0 yaptı.

Bor Belediyeli futbolcular maça ağırlığını koydukça hakem bende varım dedi ve maçın 75. Dk. sında Bor Belediye Sporlu stoper Çağatay'ı çok ağır bir kararla direk kırmızı kart göstererek oyundan attı. Bu kararlarla hakemler maçın önüne geçmiş oldu adeta. Bu dakikadan sonra yüklenmeye çalışan Mavi Martıların tüm hücum girişimlerine dur diyen Bor Belediye Spor 9 kişi olmasına rağmen gol pozisyonlarına girmeye devam etti. Fakat tabelayı değiştiremedi.

2. haftayı da galibiyetle kapatan Bor Belediye Sporlu futbolcular kendilerini izlemeye gelen İlçe Kaymakamı Muammer BALCI, İlçe Belediye başkanı Sıtkı ERAT ve tüm futbol severleri sevindirdiler.

İlçeye teni atanan Kaymakam Muammer Balcıya Kulüp Başkanı Fikret Taş Bor Belediyespor’un 51 numaralı formasını hediye etti. Mammer Balcı teşekkür etti ve 74’ü tercih ederdim diye espiri yaptı.

Editör: TE Bilişim