Bor Belediye Spor emin adımlarla yoluna devam ediyor. Niğde 1. amatör küme müsabakasında 3. Hafta da Ulukışla Belediyespor ile Bor Belediyespor karşı karşıya geldi.

Toprak sahada ve kıran kırana gerçekleşen maçta, Bor Belediye Spor ilk dakikalardan itibaren etkili bir oyun sergiledi. Bu etkili oyun skorada yansıdı ve Ulukışla Belediyespor 1- 7 Bor Belediyespor olarak gerçekleşti.

Rakibi karşısında ve deplasmanda etkili bir oyun sergileyen Bor Belediyespor aldığı farklı galibiyet ile yoluna devam ediyor.


MAÇ ÖZETİ

15’  - Musa kale önünde bulunan altı rakibini yumuşak alımlarla geçerek, Yusuf’a ara pası verdi. Pası değerlendiren Yusuf kaleyi gördü ve ilk gol 15. dakikada geldi

18’ – Ulukışla Belediyespor’san İsa rakip takım oyuncusu Mehmet’e yaptığı ters hareketten sonra ilk sarı kartı gördü.

22’ – Musa’nın ceza sahası çizgisinde düşürülmesi ardından, Bor Belediyespor’un kazandığı duran topa firikikle vuran Mehmet yiğit ile ikinci gol bulundu skor 0-2 oldu.

30’ – Kaleci Yusufun uzun pasına sahanın sağ kanadından hızlı bir atak yapan Gökhan rakip iki oyuncuyu etkisiz hale getirerek golü buldu ve skor 0-3 oldu.

35’ - Bor Belediyespor oyuncusu Osman rakibi ile girdiği ikili mücadelede sarı kart gördü.

42’ – Rakip takımın defansından çıkan topu Yusuf kafa ile karşıladı ve top Seyid’in önüne düştü. Seyit aşırtma vuruşu ile topu file ile buluşturdu. Skor 0-4 oldu.

50’ – Ulukışla Belediyespor’un etkili oyuncularından İsa rakibini sol kanattan etkisiz hale getirerek takımının ilk golünü attı. Skor 1-4 oldu.

62’ - Bor Belediyespor’lu Musa orta sahadan ara pası ile topu Yusuf’a attı. Yusuf’un plasesi ile gol geldi. Skor 1-5 oldu.

65’ - Bor Belediyespor’dan Mehmet’in orta sahadan attığı ara pası karşılayan Yusuf, kalecinin sağındaki boşluğu iyi değerlendirerek plase vuruşu ile topu ağlara yolladı. Skor 1-6 

80’ – Orta sahadan Musa’nın yolladığı yüksek topu Seyit kafa vuruşu ile karşıladı. Seyit’in pasını karşılayan Şükrü rakip oyuncuları aşıp akıllı bir vuruş ile takımının 7. Golüne imza attı.  Skor 1-7

Ulukışla deplasmanından farklı skorla dönen Bor Belediyespor 13 Kasım’da bor 100. Yıl Şehir Stadyumunda yapacağı Elmalı Spor maçına moralle hazırlanacak. Üçüncü maçında da namaglup olan Bor Belediye Spor’un hedefi BAL ligi.

Elde edilen bu sonuçlar ile Yeni Niğde Spor 9 puan ve +25 averaj ile 1. Sırada yer alırken, Bor Belediye Spor 9 puan ve +16 averaj ile 2. Sırada yoluna devam ediyor…

 

STAT: Ulukışla Şehir Stadı
BOR BELEDİYESPOR: Mutlu, Gökhan, Yıldırım, Osman, Emre, Yusuf, Serkan, Mehmet Yiğit, Seyit, Gökhan, Musa

Yedekler: İbrahim, Şükrü, Coşkun, Veysel, Metin, Mehmet Ali, Erdi

ANTRENÖR: Rüçhan İRİ

Ulukışla Belediyespor- Bor Belediyespor

Editör: TE Bilişim