1. Amatör Futbol Lig 25 Şubat 2012 Cumartesi günü saat:13.00 ‘de ki çayırındaki sahada yapılan maçında Bor Belediye Spor, Mavi Martılar Spor’u 6-0 farkla yendi.



1.Amatör Futbol Liginin namaglup ve liderliğini iddialı sürdüren Bor Belediye Spor Futbol Takımı disiplinli ve takım ruhuyla Bal Ligi hedefine ulaşma hedefindeki zorlu müsabakalar da başarılarına devam ediyor.



Niğde 5 Şubat Stadyumundaki karşılaşmaya Borlular ilgi gösterdi.
Maça her iki takımda hızlı başladı. İlk 10 dakikadan sonra Bor Belediyespor Futbol Takımı oyuna ağırlığını koydu ve 17. Dakikada Musa’nın orta sahada kazandığı topla sağ çizgide Gökhan Hıraman’ı hareketlendirdi.Gökhan’ın yaptığı ortaya Serkan Solak net ve düzgün vurdu ve takımını 1-0 öne geçiren ilk golü buldu. Golden sora Bor Belediye Spor daha da toparlandı ve bu gole 20. dakikada Ozan kendi alanının ortasında ayağına aldığı topla harika bir uzun pasla Serkan Solak’ı buluşturdu. Serkan kaleci ile karşı karşıya geldiği pozisyonda plase bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren gölü attı.27.Dakikada Bor Belediyespor oyuncusu Gökhan Hıraman, sağ kanattan harika bir orta yaptı. Mavi Martılar Spor Kalecisinin tokatladığı top Seyit’in önüne düştü,Seyit kafa ile vurdu ve takımının 3.gölüne imzasını attı.  Bu golden sonra karşılıklı ataklarla geçen maçta İlk devre Bor Belediyespor Futbol Takımının 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı

 

Havanın soğuk zeminin de geçtiğimiz günlerde  yağan kar nedeniyle aşırı ıslak ve çamur olması nedeniyle her iki takım oyuncuları saha zemini üzerinde top kontrollerinde zor anlar yaşadılar.

İkinci devre karşılıklı ataklarla geçti. Mavi Martılar Spor’un gayretleri yeterli olmadı ve 83. Dakikada Emre sol çizgiden taşıdığı topla iki rakip oyuncuyu nefis hareketlerle oyundan düşürdü. Rakip defansın arkasına attığı topla Şükrü’yü buluşturdu. Şükrü nefis plase ile takımını 4-0 öne geçiren golünü attı. Mavi Martılar Spor Futbol Takım oyuncularının boşluğunu iyi değerlendiren Bor Belediyespor Futbol Takımı oyuncuları ataklarını sürdürdüler.85.Dakikada Mavi Martıların beklemediği anda Bor Belediye Spor oyuncusu Şükrü’nün pası ile rakip ceza sahasının köşesinde topla buluşan oyun arkadaşı Ozan Kaan uzak köşeye harika bir vuruşuyla takımını 5-0 öne geçiren golünü attı. Rakibi Mavi Martılara müsabakanın son dakikalarında baskılı oyunu maçın 90.Dakikasında; Musa’nın orta sahadan ayağına aldığı topla rakip orta sahasında ve defansında rakip üç oyuncuyu çalımlayıp geçti ve adete al da at dercesine oyun arkadaşı Şükrü’ye bıraktı. Şükrü kalecinin solundan yaptığı güzel bir plase vuruşu ile kendisinin 2.ci, takımının ise 6. golünü attı. Skor:6-0 oldu.


Bor Belediyespor’un Hedefi BAL Ligi  


1.Amatör Futbol Liginin namaglûp ve liderliğini iddialı sürdüren Bor Belediye Spor Futbol Takımı disiplinli ve takım ruhuyla Bal Ligi hedefine ulaşma ilkesiyle müsabakalar da başarılarına devam ediyor. Bor Belediyespor bu maç tan da istediği skoru alıp Bal ligine emin adımlarla çıkmak istiyor.

 

Bor Belediye Spor Takımı Kadrosu

1-Mutlu Demir,5 Çağatay Danacı,51 Özkan Durmuş,77 Emre Arıkan, Gökhan Hıraman,8 Mehmet Yiğit HASDEMİR,10 Ozan Kaan ÖZDEMİR,22 Yusuf Oğurol,11 Musa Güzel,9 Seyit Alkoç,12 Salih Alper DEMİRBAŞ,46 Veysel Çokyiğit,33 Gökhan Özdemir,66 Coşkun Barbarus,4 Yıldırım Seyhan DEMİR,80 Mehmet Ali ÇAMSARI,99 Şükrü Savaş, Yönetici: Fazıl Tanır Teknik Sorumlu: Rüçhan İri


Editör: TE Bilişim