Bu Yıl deplasmanlı bayanlar voleybol liginde  mücadale edecek olan  Bor belediyespor bayan voleybol takımı hazırlıklarına  sıkı bir  şekilde devam ediyor.

Haftada  3-4   antreman yaparak hazırlanan  takımın bu haftaki antremanını   kulüp  başkanı Fikret Daş’da izledi. Futbol takımının antremanını izleyen  ve  takımın hocaları ile  beraber olan  başkan Daş, daha sonra futbol  takımı hocaları ile  birlikte   voleybol antremanına geçtiler. Voleybol takımının antremanını izleyen ve takımla ilgili son gelişmeleri alan Başkan Daş, takımın Hocası Emrah Çalgın ile fikir alış verişinde bulunarak takımla  yakınen  ilgilendi. Yeni yeni bir araya gelen oyuncuların ve takım havasını son derece iyi  bulduğunu ifade  edeb başkan Daş,  sporcularla   sohbet ederek  kendilerine moral verdi.

 Başkan Daş ; ‘’ Doğru ve  güzel işler yaptık, herzaman için  örnek davranışlar  sergileyeceğiz.Bütün bunların sonucunda  da başarılı olacağız ve  başarılı sonuçlar  alacağız.Hem amatör ligde futbolda geçen sezon  1. olan takımımıza ve  hem de  bu sene  deplasmanlı ligde mücadele edecek olan bayan voleybol takımına   ve  kızlarımıza güveniyoruz.Sporcu kızlarımızın, ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde  temsil edeceklerine ınanıyoruz.Kendilerini yakınen  takip ettiklerini belirterek,  saha da  ve  salonda   Bor belediye spor  sevenlerini  mutlu edeceğiz diyerek,ilçemizi en iyi  şekilde  temsil  etmek ve belediyemize yakışır takımlar  kurarak  güzel sonuçlar  almak için  ayrıca  tüm borluları ve sporseverleri sahaya ve salona davet etti.

 Borhaber.net  ailesi olarak futbol takımımıza  ve  bölgesel ligde ilçemizi  temsil edecek olan bayan voleybol  ekibine başarılar  diliyoruz.








Editör: TE Bilişim