Bor Belediyespor ile Yeşilgölcükspor müsabakası  Bor 100. Yıl Stadyumunda bugün saat 13.30 da yapıldı. Karşılaşma oldukça çekişmeli ve zevkli geçti.

Bor Belediyesporcular maça çıkarken ciddi bir gol avarajı sağlayacaklarını düşünerek başladılar. Ancak Yeşil Gölcük Beldesi Hürriyet Mahallesinin Muhtarı Hanifi Özden’in teknik direktörlüğünü yaptığı Yeşilgölcükspor maç boyunca ciddi bir direnç sergiledi.

Karşılaşmanın başladığı saatlerde Bor Ömürpen Şeker Spor karşılaşması da vardı. Borlu seyirciler trübünlerden seyretmek yerine kapalı spor salonu yakınındaki duvarlardan her iki maçı da  izlemeyi tercih ettiler. 

Maçın ayrıntıları;

4. dakika da Musa’nın sol kanattan ayttığı pasla Serkan Solak karşı karşıya geldi ve topu ağlarla buşturdu. 1-0

39. dakikada Yiğit’in defansın arkasına attığı topu serkan Solak Seyit’e bıraktı, Seyit’te topu boş kaleye bıraktı ve durumu 2-0 yaptı. İlk yarı karşılıklı ataklarla bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarı Bor Belediyespor’un baskısıyla başladı.

57. dakikada Emre’nin sol kanattan açtığı ortaya Coşkun düzgün ve sert şutu ağlarla buluştu. Durum 3-0 oldu.

73. dakikada gökhan’ın ortasına Seyit’in kafa hamlesi topu son kez ağlarla buluşturdu ve durumu 4-0 yaptı. Takımların bundan sonraki çabaları skoru değiştirmeye yetmedi ve Bor Belediyespor 4 Yeşilgölcükspor 0 olarak tamamlandı.

Fazıl Tanır ve Rüçhan İri yönetimindeki Bor Belediyespor bir maçı daha önceki maçlarda olduğu gibi  9-10 gol olmasa da farklı şekilde tamamladı. 



Editör: TE Bilişim