Bor Belediyesi tarafından ,  bayanlara yönelik olarak hizmete sunulan Bor Belediyesi Spor Salonu için başvurular başladı.

Eskiden Soğukhava düğün salonu olarak bilinen  ve Bor Belediyesinin çalışmaları neticesinde yıkılarak , yaşam şartlarına daha uygun , daha modern çok amaçlı tesis haline dönüştürülen , Bor Belediyesi Düğün Salonunun alt katında hizmete sunulan Spor Salonu için başvuruların başladığı bildirildi.


Bayan öğretmen  eşliğinde spor eğitimi almak isteyen bayanlar için ideal bir salonu hizmete açan Bor Belediyesi, ilçede yaşayan bayanlarında sağlıklı bir yaşam için spor yapmalarına olanak sağlıyor.


Hizmete sunulan Bor Belediyesi Spor Salonunun  Bor için büyük bir kazanç olduğunu söyleyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , sporun her alanda önemli olduğunu ve bu doğrultuda bayanların spor yapmaları için bu salonu hizmete sunduklarını belirtti.


Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat açıklamalarına şu şeklide devam etti ;  ''Aydınlık ferah bir ortamda ,  bayanlara yönelik olarak spor yapmalarını sağlamak ve spora teşvik etmek amacıyla ,  bayan hocamız eşliğinde sağlıklı ve zinde olmak için egzersiz çeşidi fitness, eklemlerin esnekliğini sağlayan ve hareket kabiliyetini arttıran pilates, müzik eşliğinde yapılan yüksek kalori harcanarak koordinasyon ve denge gelişimine faydalı bir program olan energy step eğitimi veren Bor Belediyesi Spor Salonu için başvurular başlamıştır. Bayanlara hizmet verecek olan salonumuz için, başvurular şahsen yapılacak olup , Bor Belediyesi Yeni Mahalle Düğün Salonu alt katında bulunan salonumuza yapılmaktadır '' dedi.
















Editör: TE Bilişim