Bor Belediye Spor Kulübü Yıldız  Kız Voleybolcuları Şampiyon Oldu. Şampiyonun takipçisi ise yine Bor İlçemizden  Bor Şeker Spor Kulübü oldu.
 
 
İlimizde  18  Şubatta başlayan ve 12 Mart tarihi itibari ile   sona eren  kulüpler arası Yıldız Kızlar Voleybol kulüp müsabakaları bu hafta  sonu yapılan  final müsabakaları ile  tamamlanmış olup Yıldız kızlar müsabakalarının  sonucunda Bor Belediye Spor Kız Voleybol  takımı İl birincisi olarak şampiyonluğunu ilan etti.
 
Müsabakalar sonucunda Bor Belediye Spor Kulübü 1- Bor Şeker Spor Kulübü 2.Veteranlar Spor Kulübü ise  3. Oldu
 
Şampiyonluk ile ilgili olarak Antrenör Emrah Çalgın; Yapmış olduğumuz çalışma ve antremanların sonucunda ve  bizlere destek olanların  desteklerinin karşılığında başarılı olarak, şampiyon olmamız mutluluk verici dedi.
 
Çalgın ; Centilmence geçen  müsabakalar oldu, yıldız kızlarda  ilimizi  temsilen  gruplara   katılacağız, başta sporcularımı olmak üzere katılım  gösteren   tüm ekipleri tebrik ediyorum. Ayrıca kız  voleybol  branşına  sahip çıkarak spora ve sporcuya önem veren ve  sporcu öğrencilerimizin  her türlü ihtiyaçlarını gidererek maddi  manevi desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Syn Sıtkı Erat  ve  Kulüp  Başkanı  Fikret Daş’a teşekkür ediyorum dedi. Sporda  kazanıp kaybetmenin  yanında   en  önemli olgunun  iyi bir  insan, güzel ahlaklı bireyler  yetiştirmek olduğunu ifade  eden Çalgın bu noktada gerekli hassasiyeti kulüp olarak gösterdiklerini”  ifade etti
 
Bu  konuda Kulüp  Başkanı  Fikret Daş ise Beden  Eğitimi ve  Sporun sağlıklı yaşamın vazgeçilmez bir parçası olduğu, öğrencilerin fiziksel, zihinsel, psikolojik ve  sosyal  gelişimlerinde için son derece  önemli olduğunu  bu  doğrultuda   kız çocuklarımızın  spor  yapma imkanını sağlamak  için  güzel ve  yoğun bir  çalışma  içerisine girdiklerini bunun karşılığı olarak Tüm rakiplerimizi geride bırakarak Şampiyon olmamızdan dolayı da  son derece  mutlu olduklarını gruplarda da  ilçemizi ve  ilimizi  en güzel  şekilde temsil edeceklerini bu başarıdan  dolayı emeği geçen  herkese teşekkür   etmek istediğini ifade etti.
Kulüp başkanı Fikret Daş ; “Kız  sporcularımızın yani  bu çocuklarımızın  her  türlü ihtiyaçlarının karşılandığını Bor Belediye Spor  Ailesinde olmaktan dolayı  sporcularımızın da   mutlu olduklarını ve   kapımızın   kız  voleybolculara  açık olduğunu,  sporcu öğrencilerin yada ailelerin bizlerle irtibat kurması  halinde   kendilerine  yardımcı olunacağını belirtti. Bundan   sonraki süreçte yapacağımız  planlamalar ile   çıtayı  daha da  yukarı  çıkarmak istiyoruz”   dedi.
 
BOR BELEDİYE SPOR   YILDIZ KIZ TAKIM KADROSU
SEDA ASLAN
BÜŞRA YEŞİL
BÜŞRA YELEN
MUNİSE  ERBİL
EDA TANYERİ
BERRU TİNGELDİ
ALİYE  BAŞOL
ESMA  ÇOKAK
GÜLCAN ÖZALP
MERVE GÜL YİĞİTER
MEDİNE DÜNDAR
SELDA BOZTÜRK
CEMİLE  ERBİL
KULÜP  BAŞKANI :FİKRET  DAŞ
ANTRENÖR  : EMRAH  RAGIP ÇALGIN
 





Editör: TE Bilişim