Bor Belediye Spor Grubunun en güçlü takımlarından Yeni Niğde Spor’u konuk etti.


Niğde Amatör Lig de mücadele eden ve eşit puana sahip iki güçlü takımı Bor Belediye Spor ve Yeni Niğde Spor futbol takımları Bor 100. Yıl Stadyumda karşılaştı.

Karlı bir zeminde ve yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmaya havanın soğukluğuna rağmen futbol severler ilgi gösterdi. Bor Belediyespor taraftarının yanında, Yeni Niğde Spor taraftarı da trübünlerde yerini aldı.

Karşılamanın 20. dakikasında Yeni Niğdespor’un 7 numaralı oyuncusu Gökhan’ın golüyle 1 – 0 öne geçen konuk takım maçın başından beri etkili oynayan Bor Belediyespor karşısında ancak 7 dakika üstün oynayabildi. 27. dakika da Bor Belediyespor’lu oyuncu Çağatay’ın golü ile eşitlik sağlandı. İlk yarı da Bor Belediyespor daha etkin oynamasına rağmen devre bitimine kadar golü bulamadı.

İkinci devre Bor Belediyespor yine hızlı başladı, Bor Belediye Spor 57. dakika da Şükrü’nün golü ile 2 – 1 öne geçti.

Maçın kalan süresinde de genelde daha üstün oynayan Bor Belediye Spor zaman zaman Yeni Niğdespor’un kontratakları ile sıkıntılı anlar yaşamasına rağmen en önemli rakibi karşısında galibiyeti korumayı başardı.

Her iki takımında birer şutu direkten döndü. Karşılaşmada sarı ve kırmızı kartlar çıktı. Zaman zaman gerginliklerin de yaşandığı karşılaşma da gülen taraf Bor Belediye Spor oldu. Bor Belediye Spor zeminin ağır şartlarına rağmen seyirciye güzel bir futbol seyrettirdi.

Niğde Amatör Lig puanlarının eşit olduğu Yeni Niğdespor’u mağlup ederek avantaj kazanan Bor Belediyespor bu galibiyetle birlikte grubun lideri oldu. 







Editör: TE Bilişim