BOR ATATÜRK İLK ÖĞRETİM'İN YILDIZ KIZLARI 4. KEZ İL ŞAMPİYONU OLDU
Bor Atatürk İlköğretim Okulu yıldız kız voleybol takımı 3 yıldır kimselere bırakmadığı şampiyonluk kupasını  4. yılda da havaya kaldırmayı başardı.
voleybol yıldız kızlar kategorisinde 5 Şubat kapalı spor salonunda yapılan Niğde İl elemelerindeki oynadığı tüm maçları rakiplerine set bile vermeden kazanan Bor atatürk iöo yıldız kızları, sahada birer yıldız gibi parladılar ve taraflı tarafsız tüm seyircilerden oynadıkları güzel voleyboldan dolayı fazlasıyla alkış aldılar.
Beden Eğitimi Öğretmeni Fazıl TANIR yaptığı açıklamada; Takımımız buralara gerçekten çok çalışarak geldi bu kadrodaki kızlarımız 2007 yılında ablalarından aldıkları şampiyonluk bayrağını daha üst seviyelere çıkarmak için çok ter döktüler vede karşılığını aldılar şükürler olsun. Bu yılda seyir zevki olan voleybol izlettiler kendilerini izleyen tüm gözlere, bundan dolayı çok mutluyum. Gerçekten takım olarak idealimiz hep "Güzel voleybol oynamak ve izleyenlere keyif alacakları akıcı bir oyun sergilemek" bunu da başardığımıza inanıyorum. Takımımız 21-25 mart 2011 tarihleri arasında Karaman'da yapılacak grup eleme maçlarında İlimizi temsil edecek olmanın haklı gururunu yaşıyor.
Amacımız; Antalya, Adana, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Kilis, Aksaray İlleri arasından en iyi dereceyi yaparak ilk 2'ye girmek okulumuza,İlçemize vede İlimize voleybol branşında bir ilki yaşatmaktır. Öğrencilerim bu amaç doğrultusunda hedeflerimizi daima yüksek tutmamızın ve bu uğurda çok çalışmamızın gerekliliğinin farkında. Bu farkındalıkları, kendilerine güvenmeleri, kazanma arzuları ve kazanmayı alışkanlık haline getirmeleri benim en büyük dayanağım onlara çok ama çok teşekkür ediyorum ve her zaman söylediğim sözü bir kez daha söylemek istiyorum "Onlarla gurur duyuyorum!"
 
Editör: TE Bilişim