Boksörümüz Bulut Can Şahin Avrupa Şampiyonası Milli Takım Hazırlık Kampında.

 

Boks Federasyonu Başkanlığının 2012 yılı faaliyet programında yer alan üst minik erkekler milli takım hazırlık kampı 21 Temmuz-05 Ağustos 2012 tarihleri arasında Kastamonu Boks kamp eğitim merkezinde yapılacak.

 

Boks İl temsilcisi ve Milli takım antrenörü Mehmet Ali Cıncık yaptığı açıklamada söz konusu kampa 56 Kg.da Türkiye şampiyonu olan Bulut Can Şahin davet edilmiştir. Milli takım kampında Niğde ilimizi temsilen katılan Bulut Can Şahin Eylül ayı sonunda yapılacak olan  Avrupa şampiyonasında Ülkemizi ve ilimizi temsil edecektir. İl Temsilcisi Cıncık destek ve katkıları bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Spor Şube Müdür Ali DİBEK , Yiğit Spor Kulübü Başkanı İbrahim Yiğit’e ve Yiğit spor kulübü Boks antrenörü Hasan Öztürk’ e  teşekkür etti.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan Türkiye şampiyonu olan  Bulut Can Şahin’i  ve antrenörü Mehmet Ali Cıncık’ ı makamında kabul ederek Eylül ayında yapılacak Avrupa Şampiyonasında sporcumuz Bulut Can Şahin’ e  başarılar dileyerek, sporcumuzun yetişmesinde katkısı olan Yiğit Spor kulübü başkanı İbrahim Yiğit’e ve antrenörler Mehmet Ali Cıncık ile Hasan Öztürk’e teşekkürlerini iletti.





Editör: TE Bilişim