Bocce takımımız Siirt’te yapılan Volo Türkiye Şampiyonasından madalyayla döndü.


Sporcumuz Ruhi TATLITÜRK 32 takımın mücadele ettiği Geleneksel Çiftler kategorisinde Türkiye 3. ‘sü olarak İlimize bronz madalya kazandırdı. Sporcumuz ayrıca yarı final maçını 1 sayı farkla (6-5) kaybedip, final oynama şansını çok az bir farkla kaçırdı. İlk madalyamızı aldığımız Bocce takımımızda antrenörlerimiz  M. Mustafa İLÇİN ve Gamze ÇELİKKIRAN Niğde Bocce takımımız olarak ilk madalyamızı aldıklarını ve bunun sevincini yaşadıklarını, bu madalyanın Türkiye Şampiyonası gibi büyük bir organizasyonda alınmış olmasının da ayrı bir sevinç yarattığını söylediler.

 

           Antrenörlerimiz, sporcumuzun  Kombine, Geleneksel Çiftler, Altın Nokta, Röle ve Volo Basamak olmak üzere 5 ayrı dalda yarıştığını ve ilimize Türkiye üçüncülüğü sevincini yaşatmayı başardığını ifade ettiler. Ayrıca bir önceki müsabakaya oranla çok daha iyi bir sonuç elde ettiklerini, bununda çok önemli bir gelişme olduğunu dile getirdiler.

 

           Antrenörlerimiz, Bocce takımı olarak kısa sürede iyi bir çizgi yakaladıklarını, bu çizginin uzun vadede devam edebilmesi için özellikle alt yapıdan küçük sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini belirttiler.

 

           Çalışmalarına aynı şekilde devam ettiklerini ve ilerleyen yıllarda daha iyi sonuçlar elde etmek istediklerini ifade eden antrenörlerimiz, bu yol da kendilerini yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN’a, Spor Şube Müdürü Ali DİBEK’e ve Çiftehan Termal Oteller Genel Müdürü Ahmet KIRICI’ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler.



Editör: TE Bilişim