Muğla'nın Fethiye ilçesinde Bisiklet Federasyonunun düzenlemiş olduğu Yol Bisikleti yarışmasında İlimizi temsil eden Yasemin Can Türkiye şampiyonu oldu. 

 
Milli sporcumuzun yarışmada rakipleri ile büyük bir mücadele içerisine girdiğini belirten Bisiklet antrenörü Özcan Kodazsporcumuzun antrenmanlarında disiplinli olarak çalıştığını ve emeğinin karşılığını İlimize şampiyonluk getirerek aldığını belirtti. Antalya da Olimpiyat Hazırlık Merkezinde bulunan sporcumuzun oturmuş kişiliği ve ahlakı ile de gönüllerin şampiyonu olduğunu belirten Kodaz sporcumuzun yıl içerisinde Ülkemizi temsil edeceği Uluslararası Yarışmalarda Ülkemiz adına da şampiyonluklar elde edip Türk Bayrağımızın göndere yükselmiş olduğunu görüp İstiklal Marşımızın tüm Dünyaya dinletmesinin sporcumuzun en büyük hedefi olduğunu belirtti. Hedefi doğrultusunda hiçbir çalışmadan yılmayacağını belirten Yasemin Can çalışmalarında her basmış olduğu pedalda Ülkemiz adına alacağı başarılara biraz daha yaklaştığını anımsayarak çalıştığını belirtti.


 
Yasemin Can'ın  İlimiz adına şampiyonluk almasının gururu içerisinde olduğunu belirten Kodaz İlimizde Bisiklet branşında başarılı sporcuların potansiyelinin oluşmasında ve neticesinde İlimizin adının Bisiklet branşında başarı çerçevesi içerisinde yer almasında büyük destekleri olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’a ve Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven’e teşekkürlerini sundu.

 
Editör: TE Bilişim