Geçtiğimiz gün Cihan Haber Ajansı Enes Can Özmen imzalı şekilde TFF 3. Lig 1. Grupda yer alan Niğde Belediye Spor kalecisi Cihan Şentürk'ü Trabzon Spor dan yaklaşık 10 kişilik bir  yönetim ekibinin izlediği ve Trabzonspor'a gidebileceği haberi ulusal ve yerel basında yer almıştı. (Burada Tıklayın)

Cihan Haber Ajansının bu haberine karşılık Niğde Belediye Spor kulüp başkanı Yakup Yerlikaya  İhlas Haber Ajansı'na bir açıklama yaparak, haberin asılsız olduğunu, Trabzondan maçı izlemeye gelenlerin Niğde Belediye Spor teknik direktörü Fethi Türkoğlu'nun arkadaşları olduğunu  Niğde Belediye Spor - İstanbul Spor karşılaşmasını izlemek için Niğde'de geldiklerini, kaleci Cihan Şentürk'ün Trabzon Spor ile herhangi bir görüşmesinin ve taleplerinin  olmadığını belirtti. Ayrıca  açıklamasında  6 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını da ekledi. (Burada Tıklayın)

Niğde Belediye Spor kulüp başkanı Yakup Yerlikaya'nın bu açıklamalarına karşı  " Trabzonspor aradığı kaleciyi Niğde'den buldu" haberini yapan Cihan Haber Ajansı Niğde Muhabiri Enes Can Özmen de bir açıklama ile cevap verdi. 

CHA Niğde Muhabiri Enes Can Özmen açıklamasında; "21.12.2014 tarihinde yaptığım "Trabzonspor, aradığı kaleciyi Niğde'de buldu" haberime yönetim tarafından yalanlanması şaka gibidir. Haber doğru olup yönetim kurulundan olan bir kişinin kendi söylemesi üzerine yapılmış bir haberdir.

Niğde Belediyespor yönetiminin yalanlaması sessizce transferi bitirmek içindir başka bir sebebi yoktur başka insanlara çamur atmak yerine önce yönetimin içindeki insanların bir ağızdan konuşması gerekmektedir konuyla ilgili açıklama yapıldı ama haberin doğru oldugu hatta kaleci Cihan Şentürk tarafından onaylanmıştır kalecinin maçtan 1 gün önce haberi olduğu maça izlemeye geleceklerinin bilgisini önceden aldığını söylemiştir. Başka birilerini karalamak yerine önce yönetim içinde birlik sağlanması gerekmektedir" dedi.

Editör: TE Bilişim