TVF 2.Lig 12. grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyespor Bayan Voleybol Takımı pazar günü evinde Konya Anka Gençlik ile karşılaşacak. Temsilcimiz grubunda oynadığı 10 karşılaşma da 6 galibiyet 4 mağlubiyet alarak grubunda 3. sırada yer alıyor.

Temsilcimizde Hedef Galibiyet

Niğde Belediyespor Yönetiminden TFF’ye sert eleştiri Niğde Belediyespor Yönetiminden TFF’ye sert eleştiri

Bu sezon kurulan ve ilk sezonunda büyük başarı elde eden temsilcimiz Konya temsilcisini mağlup ederek ligin son haftasına kadar playoff hedefini sürdürmek istiyor.

Temsilcimiz de ise Tarsus deplasmanında sakatlanan Libero Sevimay haricinde eksik bulunmaz iken takımın antrenmanları bugün başladı. Niğde Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Olcay Kartal; “Geçtiğimiz hafta Aksaray temsilcisi karşısında mağlup olduk. Bizden bütçe olarak ve tecrübe olarak üstün olan bir takımdı bizim takımımız ise bu sene kurulmasına rağmen tecrübeli takımlar karşısında gösterdiği performans ile herkesin takdirini kazandı. Bu hafta oynayacağımız karşılaşmada Niğdeli vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Ayrıca ilk günden beri bizden desteğini hiç esirgemeyen Niğde Belediye Başkanımız Emrah Özdemir'e teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim