CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur,  Şekerspor ve Belediyespor’a destek olunmasını istedi.

 

CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Bor’da faaliyet gösteren iki voleybol takımının da sahiplenilmesi ve destek olunması için sanayicilere çağrıda bulundu.

 

 CHP İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi ; “ Bor Ömür pen Şeker Spor kulübünü birkaç yıldır iş adamı Lütfü Ede ikinci ligde sırtladı. Büyük emek verdi ama bu tek kişi ile yürüyecek bir iş olmadığını herkes görmeli. Bor’da hafta sonları kapalı spor salonunda seyircilerimiz bay bayan tribünlere doluyor. Halkımızın da ilgisi var ve ikinci ligde Bor ilçemizi temsil ediyorlar.


Takımlarımıza taraftar desteği gibi maddi konularda destek olması için sanayicilerimiz harekete geçmelidir. Niğde ilinin takımı olan her iki kulubumuzde başarıları ile alkışlanmaktadır. Takımlarımızın erdikleri yerde yukarı çıkmaları destek ile olur. Bizler spor kulüplerimizin desteklenmesi ve gençlerimizin daha çok branşta spor yapmalarını istiyoruz. Bu nedenle özellikle sanayicilerimizin takımlarımıza sahip çıkmalarını bekliyoruz.  Şeker Fabrikası ile doğan Ömürpen desteği ile başarılı sonuçlar alan Şeker Spor kolay ile erişilemeyen yerde kalması ve daha başarılı olması için desteğe ihtiyacı olduğunu öğrendim o nedenle kamuoyumuzu bu desteğin olması için katkısına gerek var diye düşünüyorum. CHP olarak kulüplerimize sahip çıkılması için çağrıda bulunuyoruz.”






Editör: TE Bilişim