Basketbol Federasyonunun 2015-2016 faaliyet programında yer alan Yıldız Erkekler kulüp müsabakaları katılan 4 takımın oynadığı maçlarla son buldu.

 

Gençlik ve Spor Kulübü A,Gençlik ve Spor Kulübü B,ODTÜ Koleji Spor Kulübü A ve ODTÜ Koleji Spor Kulübü B takımlarının mücadelede ettiği lig heyecanlı maçlara sahne oldu. Lig şampiyonu olan takımın 8-12 Mart 2016 tarihleri arasında Adana da gerçekleşecek olan Yıldız Erkekler Bölge Şampiyonasına katılma hakkı kazanacağı ligi Gençlik ve Spor Kulübü A takımı namağlup olarak bitirdi.

 Müsabakalar şu sıralamayla sonuçlandı: 1.Gençlik ve Spor Kulübü A 2.ODTÜ Koleji Spor Kulübü A 3.Gençlik ve Spor Kulübü B 4.ODTÜ Koleji Spor Kulübü B. Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Antrenörü Aydın ÇERTEL : “Şampiyon olduğumuz için mutlu olduk. Ligdeki ikinci takımımızın da dereceye girmesi bizi ayrıca sevindirdi.

Çalışmalarımızın içeriğini gideceğimiz bölge şampiyonasına göre şekillendirdik. Umarım bölge şampiyonasından da iyi sonuçlar alıp geliriz. Verdikleri emek ve mücadele için tüm sporcularımı tebrik ediyorum ve destekleri için il müdürümüz Harun Turhan ve şube müdürümüz Bülent Özgüven’e teşekkür ediyorum.



http://www.borhaber.net/spor/basketbol-da-genclik-spor-kulubu-il-birincisi-h19599.html

Posted by Bor Haber on 1 Mart 2016 Salı
Editör: TE Bilişim