2012-2013 maç sezonunun sona ermesiyle birlikte bazı futbolcularıyla ayrılıklar yaşayan Niğde Belediye Spor yönetimi transferler çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Yapılan transferler ve takımın son durumu ile ilgili değerlendirmede bulunan Niğde Belediyesi Başkanı Faruk Akdoğan; “Geçtiğimiz sezonki takımımızı muhafaza ederek 6 yeni transfer daha gerçekleştirdik” dedi.

 

GEMİLERİ YAKTIK HEDEF 3. LİG!

“Biz bu yola baş koyarken gemileri yaktık” diyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Bu yolun geri dönüşü yok! Önümüzdeki sezon ne olursa olsun kesin hedefimiz 3. Lige çıkmaktır” şeklinde konuştu.

 

Başkan Akdoğan; “Şu an görülen o ki 3. Lige çıkmamıza engel hiçbir şey yok. Eğer geçtiğimiz yıl ki guruba düşersek Niğde belediye spor’u 3. Lige çıkartırız. Tabi bu noktada biz oyuncu ve taraftarlarımıza bu güne kadar yük olmadık” dedi.

Belediye Başkanı Akdoğan; “Niğde Belediyesi olarak giderlerin tamamını biz karşıladık tesisleşme yoluna gittik. Oyuncuların yemekleri ve tüm ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz” diye konuştu.

 

BU TAKIM HERKESİN

Bu takım belediyenin değil sözünün altını çizerek konuşmasına devam eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, konuşmasına devamla şunları söyledi:

“Niğde Belediye Spor Belediyeye ait değil; Niğdelilere ait bir takımdır.

 

Eğer isteyen olursa ve sponsorluğunu yüzde elli üzerinde kabullenen bir firma yâda kurum olursa ismini de değiştirmek koşulunu kabul ederiz.

 

Bu bayrağı Niğdeli hemşerilerimiz adına taşıyoruz az önce dediğim gibi sponsor olacak Niğdeli bir firmaya da ismini vererek bayrağı teslim ederiz:”


 

Niğde Belediyespor Transferlere Devam Ediyor... Haberimiz için TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim