Bölgesel Amatör Lig 6. grup 15’inci hafta öncesi şampiyonluk ateşi üç kenti sardı.


15’inci hafta önemli maçlara sahne olacak ve heyecan tavan yapacak. İlk olarak 6 Şubat’ta Kayseri’de Kayseri Şekerspor ve Türk Metal Kırıkkalespor karşılaşması oynanacak bu karşılaşma grubun en önemli karşılaşmalarından olacak şampiyonluk mücadelesi veren bu iki takımın maçında kazanılan ve kaybedilen puanlar grubun gidişatı hakkında önemli bir müsabaka olmasının faktörlerinden. 

Eğer Kayseri Şekerspor bu maçı kazanır ve berabere bitirirse Yozgatspor’un önü açılacak ve puan farkını yükseltme şansını yakalayacak. Türk Metal Kırıkkalespor eğer bu maçı kazanırsa şampiyonluk adına önemli bir üç puanı hanesine yazdırmış olacak.

Grubun düşme hattında yer alan Azatlıspor evinde Kayseri Yolspor’u konuk edecek son üç haftada bir galibiyet iki beraberlik alacak düşme hattından kurtulmaya çalışan Azatlıspor onur mücadelesini devam ettirmek istiyor.

Azatlıspor eğer bu karşılaşmadan puan yada puanlar alabilirse grubun flaş ekiplerinden olmayı başaracak ve Azatlıspor’la oynayacak takımlar bu sefer daha ciddi bir şekilde hazırlanması gerektiğini anlayacaklar.Bu karşılaşmadan en az bir beraberlik çıkacağına inanıyorum.

Yozgatspor deplasmanda Hacılar Erciyesspor’la karşılaşacak şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Yozgatspor bu karşılaşmada rahat bir galibiyet alacağından eminim ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyecektir.

Kazan Belediyespor geçen hafta aldığı mağlubiyet sonrası taraftarın gönlünü kazanmayı istiyor.Evinde konuk edeceği Yeni Altındağ Belediyespor ise geçen hafta farklı bir galibiyet alarak puan olarak Kazan Belediyespor’un önüne geçmişti bu zorlu mücadelenin berabere biteceğini tahmin ediyorum ve bu karşılaşmadan galibiyet alan takım ise Lig’de önemli bir üç puan alarak çıkışa geçeceğini düşünüyorum.

Ligin şansız ekiplerinden Nevşehirspor evinde Yızdızelibirlikspor’u ağırlayacak ve taraftarların her sezon takımlarından şampiyon bekledikleri Nevşehirspor bu maçtan galip ayrılarak bir umut diyerek tekrardan bir çıkışa çıkmasını bekliyoruz.

Sivas Emniyetsporgücü evinde geçen hafta beklenmedik bir beraberlik alan Çankırı Belediyespor’u konuk edecek bu karşılaşmada iki ekip içinde zorlu bir müsabaka olacağına inanıyorum ve bu karşılaşmada beraberlik beklediğim karşılaşmalardan birisi.

Kırşehirspor Haftayı Bay Geçiyor

Kırşehirspor geçen hafta galibiyet alarak bir çıkışa başlamıştı ve mücadeleye geri dönmüştü. Bu haftayı bay geçecek olan Kırşehirspor Bölgesel Amatör Lig 6. Grubun en önemli takımlarından birisidir ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir ekiptir. Kırşehirspor tekrardan galibiyetler alarak şampiyonluğa ortak olacağı fikrindeyim ve Yeşil Kırşehirspor önümüzdeki günlerde tüm grubu şaşkınlığa uğratarak bir çıkışa imza atacağından eminim.


Enes Can Özmen- Niğde


Editör: TE Bilişim