Bağlama Ortaokulu Güreşte 17 Madalya Kazandı.

 Foto galeriye git

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013 Niğde Güreş Müsabakaları İl Birinciliği tamamlandı.

 

Niğde 75. Yıl Kapalı Spor Salonunda, 13-14 Yaş yıldız erkekler kategorisinde yapılan 2013 Niğde İl Birinciliği güreş müsabakaları tamamlandı. Bu müsabakalarda Greko-Romen ve Serbest Stil kategorileri alanında 6 kategoride yarışan Bağlama Ortaokulundan 18 sporcu, dördü birincilik olmak üzere toplamda 17 madalya kazanarak güreş müsabakalarında en çok madalya alan takım oldukları belirtildi.


Greko Romen sitilinde Niğde üçüncüsü olarak kupa almayı başaran Bağlama Ortaokulu Müdürü Veysel Aşgın, “Bağlama Ortaokulu açıldığı 1954 yılından bu yana sportif faaliyetler alanında ilk kupasını güreşten aldı. Okulumuzun Beden Eğitimi öğretmeni Zekihan Hazar Bey’in, 2 yıllık bir çalışma sonucu böyle bir başarıyı elde ettik ve okulumuz adına da ilk kupayı aldık. Başta Beden Eğitimi Öğretmeni Zekihan Hazar olmak üzere, geleceğin ”Koca Yusufları” na, ve her zaman bizlerden desteğini hiç esirgemeyen ve daima okulumuzun yanında olan Okul Aile Birliği Başkanı Sedat Şahin’e ve Eğitim Gönüllüsü Çetin Gülsever’e teşekkür etmek istiyorum. Kasabamız olarak her alanda her şekilde başarı elde edeceğimize inancımız sonsuz.” dedi.

 

4 yıldır eğitim sever Bağlamalılarla birlikte eğitim için üstün bir gayretle çalıştıklarını belirten Aşgın, eğitimin her alanında gayret gösterdiklerinin altını çizdi.

 

Ayrıca müsabakalarda sakatlanan ve örnek davranışlarıyla dikkat çeken Mücahit Üstündaş adlı sporcu da heyetin önerisiyle en centilmen sporcu unvanını aldığı söylendi.

 

Editör: TE Bilişim