Anadolu ligi müsabakalarında Badminton kız takımı yine şampiyon oldu.

 

Spor Genel Müdürlüğünün sporun tabana yayılması ve sporcular arası rekabet ortamı oluşturmak için başlattığı Anadolu ligi badminton müsabakasının 4. Etabı   25-26 mayıs 2013 tarihleri arasında Aksaray ilin de yapıldı. Badminton antrenörü Mehmet Turaç yarışma sonuçları hakkında bilgi verdi. İlimizi temsilen kızlarda Feride Uğur, Refika Karabuğa, Gizem Seyrek, Aleyna Koçoğlu, Şuheda Erbaş. Erkeklerde Buğra Ak, Mustafa Tuncer, Mustafa Yerlikaya, Yunus Aydoğan, Adem Kelvelioğlu ile temsil etmişlerdir. Yapılan müsabakalar sonunda Niğde badminton takımı kızlarda takım halinde 1. Olmuştur.


Antrenör Mehmet Turaç bundan sonraki hedeflerinin 1 hafta sonra Nevşehir’de oynanacak final müsabakalarında  1. Olarak kupa ve madalyalarla  ilimize dönmek olduğunu söyledi. Mehmet Turaç bu hem ilimiz hem de bizim için  gurur verici bir tablodur dedi. Bundan sonra da sporcularımızın daha bir çok  başarılara imza atacağını düşünüyorum dedi. Badminton antrenörü Mehmet Turaç başta İl Müdürümüz Harun Turhan ve Spor Şube Müdürü Gafur Emlek’e sağladığı maddi manevi desteklerinden dolayı kendisi ve sporcuları adına teşekkür etti.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun Turhan sporcuların göstermiş olduğu üstün gayret ve çabalarından dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.


 

 

Editör: TE Bilişim