Bölgesel Amatör Lig 6 Grup ta mücadele eden temsilcimiz Azatlıspor Bor 100 Yıl Stadyumunda  Yıldızeli Birlikspor ile karşılaştı.Azatlıspor düşme hattında bir üst sırasında yer alan Yıldızeli Birlikspor ile evinde 6 puanlık bir maça çıktı.

Haber:Enes Can Özmen


Maça hızlı başlayan tesilcimiz Azatlıspor dakika 7'de Murat Balçın'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.Azatlıspor ilk yarıda bir çok pozisyon yakalamasına rağmen sonuca gidemedi. İlk yarı temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Azatlıspor ikinci yarıya yine hızlı başlayarak arka arkaya pozisyonlar yakaladı dakikalar 54'ü gösterdiğinde ilk golü atan Murat Balçın takımının ve kendisinin ikinci golüne imza attı.Maç boyunca iyi bir oyun sergileyen temsilcimiz 72'inci dakikada penaltıdan yediği gol ile skor 2-1'e geldi.Maçta başka gol olmaz iken Azatlıspor önemli bir galibiyet ve 3 puanın sahibi oldu. 

Azatlıspor ligin ilk devreesini 7 puan ile 13 sırada tamamladı. 

Azatlıspor bir çok oyuncusundan yoksun çıktığı karşılaşmada bütün olumsuzluklara rağmen galibiyetle ayrılmasını bildi. 

Azatlıspor lig'de en düşük bütçe ile zor imkanlara karşı mücadele etti.Ligin ilk devresinde 2 galibiyet 1 beraberlik ile 7 puan topladı.Azatlıspor ligin ikinci devresinde üç dört takviye ile takımı daha da güçlendirecek.Azatlıspor ise zorlu lig mücadelesinde Niğdeli zengin vatandaşlardan destek bekliyorlar.
Editör: TE Bilişim