Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Azatlıspor evinde Kayseri Yolspor'u konuk etti.
Maçı Gençlikspor İl Müdürü Harun Turhan , Azatlı Belediye Başkanı Şahin Polat ve 500 taraftar maçı takip etti.

Haber-Foto: Enes Can Özmen

Maça hızlı başlayan temsilcimiz Azatlıspor ilk yarının ilk dakikalarında bir çok pozisyon yakaladı. Dakikalar 10'u gösterdiğinde Mehmet Yalçın'ın ortasında ceza sahası içinde topa iyi vuran Burak Çöl Azatlıspor'u 1-0 öne geçirdi.

12' dakikada ise Kayseri Yolsporlu futbolcunun ceza sahası arkasına attığı topta kaleci İsmail ile defans oyuncuları anlaşamadı ve Kayseri Yolspor futbolcusu Murat Şen'in vurduğu top gol oldu ve skor da eşitlik sağlandı.

Azatlıspor yediği gol sonrası ataklarını sıklaştırdı.Kayseri Yolspor karşısında üstünlük kuran Azatlıspor Samet Tamer'in ceza sahası üzerinden vurduğu sert top gol oldu ve Azatlıspor rakibi karşısında 2-1 öne geçmeyi başardı.

33.Dakika'da Samet Tamer defans arkasına sakarak kaleci ile baş başa kaldığı pozisyonda vurduğu top kalecide kaldı.

Dakikalar 35'i gösterdiğinde bu sefer Murat Balçın defans arkasına sarktı ama kaleci daha hızlı davranarak topu taç'a attı.

İlk Yarı Azatlıspor'un Yolspor karşısında 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya iki takımda dengeli bir oyunla başladı.

Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada Azatlıspor 73. dakika da Murat Balçın'ın enfes asistini Tamer Demir'in kafa vuruşu ile ağlara gitti ve Azatlıspor Yolspor karşısında 3-1 öne geçti.

Dakika 85’de ise Kayseri Yolspor bir penaltı vuruşundan yararlanamazken Azatlıspor’un genç kalecisi İsmail penaltı’yı çıkartmayı başardı.Azatlıspor’un kalecisi İsmail Kayseri Yolspor’un bir çok pozisyonda güzel kurtarışlar yaptı.

Maç Sonucu: Azatlıspor 3-1 Kayseri Yolspor


Azatlıspor son 4 haftada iki galibiyet iki beraberlik alarak puanını 12'e yükseltti ve 10.sıraya yükseldi.

Kayseri Yolspor ise 8 puanda kalarak ligin son sırasında yer aldı.

Samet Tamer ve Murat Balçın Maçın Yıldızı

Azatlıspor'un  7. numaralı oyuncusu Murat Balçın defans arkasına sarktığı pozisyonda bir golün asistini yaptı ve maç boyunca sahada basmadık yer bırakmadı.

Genç futbolcu Samet Tamer ise attığı şık gol ile takımının galip gelmesinde büyük rol oynarken attığı ara paslar ile de takımın dinamosu görevini gördü.


Editör: TE Bilişim