Niğde'nin Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımı Azatlıspor  sahada yaptığı futbol mücadelesinin yanında  maddi imkansızlıklar ve sporcu eksiklikleri ile mücadele ediyor. 


Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Azatlıspor  Antrenör Tevfik Emre ile anlaştıktan sonra ivme kazandı. Maddi olarak da sorunlar yaşayan Azatlıspor ligin ilk yarısında kadro kurmakta bile güçlük çekti. Yedek futbolcusuz olarak maçlara katılan Azatlıspor buna rağmen pes etmedi. Bölgesel Amatör Lig'de grupta kalma mücadelesi veren temsilcimiz Azatlıspor kadrosunu güçlendirmek için Pozantıspor'da forma giyen kaleci Recep İnce ve sol bek oynayan Abdürrahman Kara'yı transfer etti.

Kaptan Mehmet Yalçın yönetimindeki takım ligin ikinci yarısına başarılı sonuçlar alarak başladı.  Azatlıspor şuan ligin sondan 3'üncü  ancak ligde kalma konusunda ümit veriyor.  Sahasızlıktan dolayı antremanları düzgün yapamayan Azatlıspor'un maçları Bor 100. Yıl Stadyumunda oynanıyor. Azatlıspor'un her maça ilgi gösteren fanatik taraftar topluğu da var. 

DESTEĞE İHTİYAÇLARI VAR... 

Bu yıl ligde kalması halinde  takımın bütün Çiftlik ilçesini temsilen isminin Melendiz olarak değiştirileceği ve bütün Çiftllik ilçe ve kasabalarının maddi ve seyirci desteği alınarak sezona daha güçlü çıkma planları yapıldığı öğrenildi. Bu sezon Bal liginde kalma hesapları yapan Azatlıspor'un maddi ve seyirci desteğine ihtiyacının olduğu takım yöneticileri tarafından da ısrarla dile getiriliyor. 


Haber: Selim GÖKEL



Editör: TE Bilişim