2014 yıl okul sporları faaliyet programlarında yer alan okullar arası puanlı atletizm grup müsabakaları 3-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında kayseri ilinde yapıldı.

 

Yarışma hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Ahmet YAVUZ: “ 3-4 Mayıs 2014 te Kayseri de ilimizi takım olarak temsil eden Yıldız kızlarda Sazlıca Ortaokulu, Küçük erkek ve küçük kızlarda 5 Şubat Ortaokulu temsil etmişlerdir. Yapılan yarışmalar sonucunda 14 il içinde Sazlıca Orta Okulu Grup kızlarda 5. Olarak tamamlarken, 5 Şubat Ortaokulu Küçük Erkeklerde Grup 4. Sü olarak tamamladılar.

 

Ferdi Sıralamada: 5 Şubat Ortaokul Öğrencileri 100 m de Samet AKYOL 2. Oldu.  1000M de Sezgin Akbaş 1. Oldu. Sazlıca Orta Okulu Öğrencisi Zelal GÜNEŞ 300 m 2. Olurken. İlimizi ferdi olarak Özel Sungur Bey okul Öğrencisi Şevval Özdoğan 800 m de grup 1. Olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.  İlimize bu güzel başarıların sağlanmasına katkısı olan Atletizm Antrenörü Ahmet Yavuz’a, Sazlıca beden eğitimi Öğretmeni Teyfik ÖZBEK ve 5 Şubat ortaokulu öğretmeni Fatih YILMAZ’a Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Harun TURHAN tebrik ederek başarıların devamını diledi.

  
Editör: TE Bilişim