15-17 Nisan 2016 tarihinde Antalya’da yapılmış olan Türkiye İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonasında Antrenör Sedef Kurt nezaretinde katılan Fatma Gül Koç  güle ve disk atma kategorilerinde Türkiye Şampiyonu, Mahmut Demir gülle atma  Türkiye 2. olarak Milli takıma seçildiler. 25 Haziran 3 Temmuz 2016 tarihleri arasında Bulgaristan’da İşitme Engelli Atletizm Dünya Şampiyonasında ilimiz Gençlik spor kulübü sporcuları Fatma Gül Koç gülle atma ve disk Atma Mahmut Demir gülle atma  ilimiz ve Türkiye’mizi temsil edeceklerdir.

Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi ve Atletizm Antrenörü Yrd. Doç. Sedef Kurt sporcularının çok iyi hazırlık dönemi geçirdiğini ve Dünya Şampiyonası’nda başarılı sonuçlar elde edeceklerine inandığını vurgulayarak bizden maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ve Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven’e çok teşekkür ediyorum dedi.

Niğde Gençlik Spor Kulübü sporcularına Dünya Şampiyonasında başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan sporcuları ve antrenör Yılmaz Kurt’u başarılarından dolayı tebrik etti.

Editör: TE Bilişim