Üst düzey Atletizm Hakem Gelişim Semineri Ankara’da sona erdi. Niğde’den Atletizm İl Temsilcisi ve Hakem Ali Tunç katıldı.
 
 
40 İlden 92 hakemi Ankara’da bir araya getiren Üst Düzey Hakem Semineri sona erdi. 26–27 Aralık günleri Angora Otel’de düzenlenen seminere ilimizden uluslar arası hakem ve il temsilcisi Ali Tunç Katıldı. Seminer Uluslararası Hakem Can Korkmazoğlu tarafından verildi.
 
       Gelecek iki yıl içinde ülkemizin ev sahipliği yapacağı yarışmalara hazırlanmak amacı ile yapılan Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen seminerde, Yarışmalara getirilen yeni kurallar anlatılırken söz konusu yarışmalardaki teknik uygulamalar değerlendirildi. Seminerin bir bölümü 18-19 Haziran 2011 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan Avrupa Takımlar Şampiyonası’nın özel yarışma kurallarına ayrılırken, 2012 yılında İstanbul’da düzenlenecek Dünya Salon Şampiyonası hakkında da genel bilgiler aktarıldı.
 
         Katılımcıların farklı branşlara ilişkin senaryolar hakkında tartışma imkânı bulduğu seminerde, Türk atletizm hakemliğinin temel sorunları da masaya yatırıldı. Katılımcıların soruları üzerine Merkez Hakem Kurulu üyelerince yanıtlanırken, görüş ve önerileri not alınarak gerekli değişiklikler ve öneriler İ.A.A.F’na ve GSGM’ ne iletileceği bildirildi.
 
Editör: TE Bilişim