Atletizm federasyonu 2013 yılı faaliyet programında yer alan okullar arası grup yarışmaları 20 Mart 2013 tarihinde grup illerinde yapılacak.

 

 İlimizi Yıldızlar da Sazlıca ortaokulu kız ve erkeklerde temsil ederken Genç erkeklerde Niğde Ticaret Meslek Lisesi ile 2. olan Takımımız Niğde Anadolu İmam Hatip Lisesi, genç kızlarda özel Anadolu Sungurbey Lisesi temsil edeceklerdir.

 

Konu hakkında bilgi veren Gençlik hizmetleri ve spor il Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Ahmet YAVUZ: 2012 yılında Niğde Ticaret Meslek Lisesi Türkiye 4.sü olduğundan dolayı ilimizi genç erkeklerde 2 takım ile temsil etmeyi hak kazandı.

 

Niğde Ticaret Meslek Lisesi 20 Mart 2013 tarihinde Kütahya ilinde ilimizi temsil ederken Sazlıca ortaokulu kız erkek ve Özel Sungurbey Anadolu Lisesi Kız takımı ile Niğde İmam Hatip Lisesi takımları 20 Mart 2013 tarihinde Mersin ilinin Silifke ilçesinde ilimizi temsil edecekler. Ferdi olarak yarışmaya katılacak olan Dumlupınar ilköğretim Okulu öğrencileri Diyar GEYİK, Mehmet TOK, Niğde ATATÜRK Lisesi öğrencisi Oğuzhan ÖZDEN ve Hazım Tepeyran ortaokulu öğrencisi Özlem ŞAHİNER temsil edeceklerdir Atletizm Antrenörü Ahmet YAVUZ son olarak yaptığı açıklamada Niğde Ticaret Meslek Lisesi gruplarda hem takım ve hem ferdi olarak  ilk 3’de yer alıp finallere gidebileceğini 2012 de göstermiş olduğu Türkiye 4.lüğü gibi bu yılda ilimizi üstün başarılarla temsil edeceklerini söyledi. Diğer okullarımızın iyi sonuçlar alabileceğini inandığını özellikle özel Sungurbey Anadolu kız takımı sporcusu Eda Vural’dan da  iyi bir derece beklediğini ifade etti.  



Editör: TE Bilişim