Basketboldaki üstünlüğünü devam ettiren Niğde Atatürk Lisesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda çifte şampiyonluk yaşayarak büyük bir başarıya imza attı…
 
 
Niğde'de düzenlenen liselerarası basketbol turnuvasında Niğde Atatürk Lisesi çifte zafer kazandı. Genç kız ve genç erkeklerde şampiyon olmayı başaran Atatürk Lisesi öğretmen ve öğrencileri büyük bir sevinç yaşadı.
 
İl birinciliği elde eden okulun erkek ve kız basketbol takımı, 24-28 Ocak 2011 tarihlerinde Nevşehir’de yapılacak grup birinciliğinde Niğde'yi temsil edecek.
 
İl Gençlik Spor Müdürlüğü ile Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği dün yapılan maçlarla sona erdi.
 
Final maçında karşı karşıya gelen Özel Sungurbey Lisesi ile Niğde Atatürk Lisesi nefes kesen bir mücadele ortaya koydu. Çok çekişmeli geçen maçta rakibini 57-53 yenen Niğde Atatürk Lisesi erkek takımı şampiyon oldu. Özel Sungurbey Lisesi’nin ikinci olduğu turnuvada, Anadolu Öğretmen Lisesi de üçüncü oldu.
 
Kızlarda da şampiyon!
Genç erkeklerde gösterdiği başarıyı genç kızlarda da devam ettiren Niğde Atatürk Lisesi kız takımı şampiyon oldu. Kızlarda Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi ikinci olurken, Bor Toki Anadolu Öğretmen Lisesi de üçüncü oldu.
 
Dereceye giren takımlar kupalarını Vali Yardımcısı Adil Nas, Çevre ve Orman İl Müdürü Metin Süzgeç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Alkan’ın elinden aldı.





Editör: TE Bilişim