Analig 2019 - 2020 Sezonu Voleybol Çeyrek Final maçları 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda yapılan Açılış Seremonisi ile başladı. Müsabakalara 12 ilden 12 kız takımı, 11 erkek takımı katıldı. Açılış Seremonisi Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü’ nün açılış konuşmasıyla başladı.

İlker Ötgünlü konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Analig Voleybol Yıldızlar Ligi Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin geleceği ve yarınlarımızın teminatı olan bu gençleri her alanda en iyi şekilde eğitmeliyiz. Hiç şüphesiz eğitimin en büyük destekçisi ve partneri spordur. Geleceğin çınarı gençlerimiz ile birlikte bugün burada Spor Bakanlığımızın başlatmış olduğu Anadolu Yıldızlar Ligi projesi ile Voleybol müsabakalarının açılışını gerçekleştiriyoruz. Eminim ki içinizden çok iyi sporcular çıkacak ve bizlere çok keyifli anlar yaşatacak. Müsabakaların sporcular tarafından sportmence geçeceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Müsabakalara katılan tüm sporcu ve antrenörlere başarılar diler, saygılar sunarım” dedi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Grup Müsabakalarına; Antalya - Kahramanmaraş - Adana - Hatay - Mersin - Isparta - Ankara - Çankırı - Kayseri - Konya - Nevşehir – Niğde illeri katıldı.

Editör: TE Bilişim