Niğde 5 Şubat Spor Salonunda 06-07 Nisan 2013 tarihlerinde yapılacak olan müsabakalara Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale illeri katılacak. 5 ilde yapılacak olan Anadolu Liginin ilk ayağı Niğde ilinde düzenlenecek.


Niğde Taekwondo İl Temsilcisi Ufuk Şimşek Anadolu ligi hakkında yaptığı açıkalama da ;  “Olimpiyatlara sporcu seçmeyi ve yetiştirmeyi hedefleyen Anadolu Ligi Taekwon-do müsabakaları ilimizde 1999-2000 Doğumlu sporcuların katılımı ile yapılacaktır. “dedi.

Şimşek açıklamasının devamında  “ Müsabakalarda okul sporları talimatı geçerli olacaktır. Niğde, Nevşehir, Aksaray, Kırşehir, Kırıkkale illerinin katılacağı lig 5 etaptan oluşacak. 2 haftada iller sırası ile birbirlerini turlayacak olup finaller ve ödül töreni Nevşehir ilinde yapılacaktır. Niğde Taekwon-do takımı olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. Hedefimiz takım halinde şampiyon olmak. Niğde Taekwon-do takımı Gençlik Spor Kulübü, Şimşek Spor Kulübü, Yiğit Spor Kulübü, Dünya Spor Kulübü sporcularından oluşmaktadır. Müsabakalara tüm halkımız davetlidir. Niğde takımına destek için herkesi beklediklerini ifade eden Ufuk Şimşek Bu organizasyonda tüm desteğiyle arkamızda olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun Turhan ve İl Müdürlüğümüzün tüm personeline teşekkür ederiz”  dedi.

Editör: TE Bilişim