Aksaray’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasından madalyalarla dönen öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci makamında kabul etti.


Geçtiğimiz günlerde 45 ilden bin 450 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada büyük başarı elde eden öğrencileri kabul eden Ekinci, eğitimin sadece okulda devam etmediğini belirterek, “Öğrencilerimiz spordaki başarıları ile bizleri gururlandırdı” dedi.

Kick Boks İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Ali Kale ile sporcuları makamında ağırlayan Ekinci, eğitimin çok yönlü olarak devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, sporun öğrencilerin gelişiminde büyük katkıları olduğunu söyledi. Türkiye Şampiyonasında 3 altın, 2 gümüş, 1 bronz kazanan öğrencilerle tek tek ilgilenen Ekinci, “Önümüzdeki yarışmalarda Niğde’yi ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığım öğrencilerimize, antrenörlerine ve katkı sağlayan herkese teşekkür eder, başarılar dilerim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürü Ekinci, şampiyonada dereceye giren öğrenciler Keziban Deniz Kesek, Abdulkadir Cansu, Burak Biler, Fırat Dayan, Eyüp Kaan Ünlü, Cüneyt Koçak’a hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. 



















Editör: TE Bilişim