Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Niğde Temsilcimiz 51 Niğde Spor Cumartesi günü Lefkoşa ile karşı karşıya geldi.


Lefkoşa Spor salonunda gerçekleşen karşılaşma saat 14:00 de başladı. 4. Haftada mutlak galibiyet parolası ile Kıbrıs deplasmanına giden Niğde ekibi karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren üstünlüğü eline geçirdi. İlkyarıda rakip takımı adeta sahasından çıkarmayan 51 Niğde spor ilk yarıyı 9 – 17 önde bitirdi.


Karşılaşmanın ikinci yarısında yine üstün bir oyun sergileyen Niğde’nin Süper Lig deki tek temsilcisi 51 Niğde Spor rakibine adeta göz açtırmadı. Türkiye Hentbol Süper Liginde iyi bir takım kuran 51 Niğde Spor Cumartesi günü Lefkoşa’da Kıbrıs Beşparmak Spor ile yaptığı karşılaşmadan 19- 32 galip ayrılarak çok önemli bir puanı kendi hanesine yazdırmış oldu.



51 Niğde Spor   Niğde’de 21 Ekim 2012 Cumartesi günü   Ankara Büyükşehir Belediye spor hentbol takımı ile karşılacak.  51Niğde Spor  Kulüp Başkanı İdris Tugut, “ Ankara ekibi de güçlü bir ekip. Kendi saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak rakibimizi puansız göndermeyi düşünüyoruz. Karşılaşma 21 Ekim Cumartesi günü saat 13:00 de ve ücretsidir. Tüm taraftarımızı ve spor severleri bu güzel karşılaşmayı izlemeye ve takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Biz taraftarımızla ve Niğdeli hemşerilerimizle daha güçlüyüz. “ diyerek, bütün spor severleri karşılaşmayı izlemeye davet etti. 




Editör: TE Bilişim